Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Що потрібно знати при виборі сталевих дверей?

Автор: Vladislav
24.05.2017 18:51

Купуючи сталеві вхідні двері, варто пам'ятати про те, що їх головним призначенням є забезпечення збереження майна господарів, і саме цю функцію вона повинна виконувати на всі сто. Декоративність, збереження тепла і звукоізоляція представляють собою завдання другорядні. Хоча сучасна металеві двері здатна задовольняти одночасно всі ці вимоги. Що стосується зростання популярності установки сталевих дверей в останні роки, то дивуватися тут абсолютно нічому, тому що кожна людина хоче жити в безпеці і комфорті. При цьому відкриття замків дверей можливо тільки за допомогою фахівця.

Давайте спробуємо розібратися, якими мають бути хороші залізні двері

По-перше, її полотно повинно бути виготовлено з міцного листа металу, товщина якого становить не менше двох міліметрів, оскільки більш тонка сталь без проблем розкривається механічними інструментами. Двери в алматы з полотном, виготовленим зі сталі товщиною більше трьох міліметрів, доцільно ставити тільки в заміських будинках, де зловмисники зазвичай не бояться з причини відсутності зайвих свідків в особі сусідів наробити шуму грубим зломом. Усередині дверне полотно необхідно посилити декількома ребрами жорсткості, в іншому випадку железные двери в алматы буде легко вигнути домкратом чи іншими гідравлічними пристроями.

По-друге, бажано, щоб двері була оснащена замком з підвищеною секретністю, оскільки простий запірний механізм може звести всю захисну міць стали нанівець. Своєчасна заміна дверних замків дозволить підвищити рівень безпеки будинку.

Само собою зрозуміло, що будь-який існуючий замок можна розкрити, це лише питання часу. Але краще, якщо двері будуть оснащена замків, розкривають за годину, ніж замком, зламувати за п'ять хвилин. Бажано купувати моделі з двома різними замками, сугальдного циліндрового типу. Захист замків Бронепластини тільки вітається. Також не зайвими в конструкції двері будуть ригелі, що висуваються в стіни і оберігають полотно від зняття з петель, які, до речі, теж повинні бути захищеними.

Сучасна вхідні двері повинні не просто надійно захищати житло від проникнення злочинців, а й володіти теплоізоляційними і звукоізоляційні властивості. З цією метою в її конструкції передбачаються гумові ущільнювачі, розташовані по всьому периметру. Порожнини дверного полотна заповнюються теплоізоляційними негорючими матеріалами. Крім того, під час установки всі щілини навколо між отвором і дверною коробкою повинні бути ретельно забиті монтажною піною. Зсередини і зовні металеві входные двери алматы можуть бути оброблені декоративною панеллю з натуральної деревини або іншого матеріалу, що служить також додатковою ізоляцією, що не пропускає в приміщення звуки і холод з під'їзду.

Якщо з часом буде потрібно заміна личинки замка вхідних дверей, не намагайтеся це зробити самі, краще довірте досвідченим майстрам.

Ну і, звичайно ж, двері повинні бути красивою, як з боку житла, так і з боку під'їзду. Адже це перше, що бачить прийшов до вас людина, і часто саме за зовнішнім виглядом вхідних дверей у нього складається перше, найголовніше враження про господарів. Зовні двері може бути покрита стійким антивандальним покриттям і навіть оброблена цінними породами деревини.

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99