Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Порівняння iPhone 6S і iPhone 6: чи варто купувати?

Автор: Vladislav
09.06.2017 15:44

Чи є iPhone 6S гідним наступником iPhone 6? У чому різниця між новою моделлю смартфона і його попередником? Мабуть, це питання турбує всіх шанувальників техніки Apple, особливо тих, хто тільки думає над покупкою телефону і зараз стоїть перед вибором.

Ми вирішили пройтися по основних розходжень і порівняти специфікації двох апаратів, щоб роз'яснити для наших читачів це питання і допомогти вам у виборі. Отже, давайте почнемо з того, які нові можливості з'явилися.

Що нового iPhone 6S

Як це вже традиційно для моделі з індексом S, зовні практично нічого не змінилося, а от в плані технічних характеристик, нововведення дійсно істотні. Саме тому iPhone Apple ви можете купить за доступними цінами вже зараз.

Технологія 3D Touch. Ця функція робить взаємодію з пристрій максимально реалістичним, ніж будь-коли. Все це завдяки тактильної віддачі, прискоренню доступу до часто використовуваних функцій додатків, і появі ряду інших можливостей, пов'язаних саме з цією технологие. Детальніше можете почитати в статті про 3D Touch.

Чіпсет A9. Новий процесор заснований на новітньому 64-бітному наборі мікросхем, і є найбільш потужним з усіх, коли-небудь створених Apple. Він на 70% швидше свого попередника A8 в процесорної частини, і на 90% швидше в плані графіки. Apple запевняє, що його можливості порівняти з десктопними аналогами.

Корпус. Як матеріал корпусу в iPhone 6S 64gb використовується спеціальний алюмінієвий сплав, який міцніший ніж той, який використовується в iPhone 6. Також, в модельному ряду став доступний для вибору новий колір корпусу - «рожеве золото».

Фото і відеокамера. Зустрічайте Live Photos - динамічні фотографії, здатні «оживати» на екрані смартфона. А ще, 12-мегапіксельна основна камера замість 8 Мп, фронтальна з роздільною здатністю 5 мегапікселів замість 1.2, а також - можливість зйомки відео в якості 4K.

До речі, частота процесора зросла до 2.2 Ггц, а об'єм оперативної пам'яті - до 2 гігабайт.

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99