Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Лікування наркоманії

Автор: Vladislav
09.06.2017 15:54

Допомогу наркозалежному необхідно надавати з того самого моменту, як ви помітили за своїм близьким згубну пристрасть. Якщо наркозалежний вам буде доводити, що це всього лише друга затягування марихуаною або перший укол, або третя смужка сніжку - не вірте йому. Ці люди знаходяться під владою наркотичних речовин і абсолютно не усвідомлюють всієї трагедії, що сталося. Для такої людини побути під кайфом раз-два в тиждень вважається заслуженим відпочинком в п'ятницю-суботу або розслабленням після зданого проекту. Вони не розуміють, що наркотик їх уже тримає на гачку, зіскочити з якого досить важко, але все ще можливо.

 

До речі, якщо вас цікавить эффективное лечение наркомании в Украине, ви можете завітати на сайт xczm.org і дізнатися про це детальніше.

Детоксикація

Детоксикація, або виведення шкідливих речовин з організму - це перший етап лікування наркоманії. Необхідно очистити кров і внутрішні органи від присутності наркотику, щоб знищити пам'ять про раніше випробуваному кайф на клітинному рівні. Зазвичай така процедура проводиться в плині 5-10 днів за допомогою крапельниць з антидотами і препаратами нормалізують обмін речовин.

При наявності ломки або серйозної абстиненції детоксикацію слід проводити примусово. Не залишайте своїх рідних і близьких наодинці в таких обставинах. Подібний стан загрожує серйозними ускладненнями для здоров'я, а наступна доза може бути летальною.

Реабілітація

Повноцінного очищення організму від токсичних речовин недостатньо для повноцінного одужання. Крапельниці і уколи позбавляють від залежності на фізіологічному рівні. Необхідно розуміти, що вживали наркотик люди слабкі за своєю натурою. Вони йшли в світ мрій від реальності якраз через свою неспроможність протистояти гніту обставин. Підліток намагається бути крутим в очах однолітків, дівчина не хоче втратити прихильність свого друга-наркомана, дорослі люди не справляються з великими заробітками або напругою на роботі.

Реабілітація в наркологической клинике Crystal полягає в перемиканні думок з наркотиків на інші радощі життя. Досвідчені психологи допомагають знайти нові інтереси і захоплення. На цьому етапі важливо позбавити від рефлексу «піти і взяти дозу». Подібні дії заміщають тягою до книг, мистецтва, ручної праці.

Соціалізація

Завершальний етап лікування - навчити колишнього наркозалежного адаптуватися серед соціуму. Його вчать буквально як маленьку дитину: культурі поведінки, позитивного спілкування, вмінню протистояти внутрішнім страхам.

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99