Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як вибрати дитячий велосипед?

Автор: Vladislav
09.06.2017 15:28

Перший велосипед більшість батьків купують своєму малюкові у віці 3-5 років, і, на жаль, часто роблять вибір неправильно. Перший велосипед може бути різним чотириколісним або двоколісним, можна починати навчання з велоката або самоката, щоб дитина відразу навчився тримати рівновагу.

 

Всі з перерахованих варіантів прийнятні, але у всіх випадках вибір транспорту повинен бути правильним.

На що звернути увагу при виборі?

Головне правило велосипед повинен підходити дитині за розміром, не можна купувати велосипед на виріст. Багато батьків хочуть купити велосипед відразу на кілька років вперед, щоб зменшити свої витрати. Це призводить до того, що дитина в перший рік не зможе їздити на купленому велосипеді, а потім різко з нього виросте, і батькам все одно доведеться витрачатися на новий велотранспорту.

При виборі велосипеда обов'язково посадіть на нього малюка, і переконайтеся в тому, що ноги дістають до нижнього положення педалей, і дитина зможе їх повертати. Сидіння повинно бути зручним для дитини, якщо малюк сидить невпевнено і йому доводиться докладати зусилля ще й до того, щоб не сповзти з сидіння, то приміряє до іншої моделі.

Зверніть увагу, що на сайті https://alisa-ua.com/g6246366-kolesnye-velosipedy-detskie ви можете придбати якісні дитячі велосипеди за найдоступнішими цінами!

Велосипед не повинен бути занадто важким, адже якщо малюк впаде, то велосипед виявиться зверху. Але і занадто легких моделей слід уникати, так як вони менш стійкі.

Як навчити дитину кататися?

Перед тим, як починати навчання їзді на велосипеді, необхідно познайомити дитину з правилами дорожнього руху.

Зробити це можна за допомогою гри з іграшковими машинками, намалювавши на аркуші паперу дорожню розмітку і з таких листів склавши на підлозі справжню дорогу, з перехрестями і велосипедними доріжками.

За допомогою такої гри можна пояснити малюкові не тільки принцип роботи світлофора, а й основи безпеки на дорозі, наприклад, що таке страхування каско і для чого воно потрібне. Якщо ви вважаєте, що знати правила дитині не потрібно, адже він буде кататися на подвір'ї або парку, то помиляєтеся.

Саме з навчання основам дорожнього руху починається безпеку малюка на будь-якій дорозі, від доріжки в парку, до велосипедної доріжки в місті.

На жаль, нещасних випадків за участю велосипедистів різного віку на дорогах буває дуже багато, тому знання про правила дитині необхідні.

Звичайно, після того, як ви купили дитячий велосипед, вам не доведеться використовувати калькулятор каско для розрахунку вартості його страховки, велосипед не автомобіль. Проте беріть до уваги той факт, що велосипеди часто крадуть, і не залишайте перший транспорт малюка без нагляду. Для того щоб дитина могла впевнено і безпечно їздити, періодично оглядайте велосипед, щоб переконатися в його справності.

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99