Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Міжкімнатні двері. Правила догляду

Автор: Vladislav
24.05.2017 19:00

Всі предмети інтер'єру, за якими господарі дбайливо доглядають, служать їм набагато довше. Міжкімнатні двері - не виняток з правила. Акуратне поводження і своєчасна профілактика дозволить на довгий час зберегти товарний вигляд виробу. Розглянемо основні моменти, яких необхідно дотримуватися, щоб двері прослужили нам якомога довше, особливо якщо у вашому будинку встановлені елітні міжкімнатні двері.

 

Загальні правила догляду

Для чищення і полірування необхідно використовувати якісні засоби з дотриманням дозування, зазначеної в інструкції. Важливо переконатися в тому, що поліроль не зашкодить верхній шар дверного полотна.

Очищуючий розчин можна приготувати самостійно, з'єднавши 1 частина спирту (чистого) і 9 частин води. Змочивши готовою сумішшю м'яку серветку, протирають нею поверхню виробу. Після такої обробки, від зайвої вологи допоможе позбутися суха ганчірка.

Агресивні засоби для очищення принесуть тільки шкоду, їх не рекомендується використовувати, так як вони залишають подряпини і плями.

У будь-якому спеціалізованому магазині є можливість купити засіб, призначений для догляду за дверним склом. Якщо вставка матова, то органічні розчинники застосовувати не можна.

Запобіжить деформування і поява тріщин на дверному полотні стабільна кімнатна температура.

Які речовини і предмети можуть завдати шкоди?

При виборі засобів для догляду за міжкімнатними дверима треба бути уважним. Поверхня може бути зіпсована, якщо використовувати пластикові або металеві губки, скребки, кошти з абразивами, лугами, кислотами, маслами і розчинниками. Шкідливим є тривале зіткнення полотна з водою і підвищена вологість приміщення.

Особливості догляду за деякими видами міжкімнатних дверей

Натуральне дерево. Якщо вирішено встановити в будинку двери межкомнатные алматы, виконані з натурального дерева, то між покупкою і установкою має пройти якийсь час, максимум - тиждень. Цей період необхідний для того, щоб матеріал акліматизувався. Особливо це важливо взимку. На натуральне дерево впливає, як вологе повітря, так і надто сухий. За такої умови експлуатації неминучим буде процес деформації двері. Щоб дерево прослужило довше, його обробляють засобами, що містять парафін або віск.

Двери деревянные алматы покриті тонованим лаком. При їх експлуатації потрібно дотримуватися деякі моменти. Найменша помилка - і може утворитися подряпина або скол. Після установки дверне полотно слід натерти засобом, що містить віск або парафін. Лак не любить прямих сонячних променів, під їх впливом двері світлішають. Негативно впливає на тривалість терміну служби і підвищена вологість повітря. Якщо в кімнаті повітря дуже сухе, то такі двері починають «тріщати».

Двері, виготовлені з штучних матеріалів. Пластикові входные двери алматы стійкі до механічних пошкоджень, добре очищаються миючими засобами без абразивів. Для очищення підходить навіть господарське мило. З дверного полотна забруднення знімаються звичайної м'якою ганчіркою, змоченою в мильному розчині. Якщо в миючих засобах міститься спирт або ацетон, то їх застосовувати не можна. Існують спеціальні поліролі для чорного пластику, після застосування яких, двері набувають особливого блиску.

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99