Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Експлуатація гусеничних екскаваторів

Автор: Vladislav
24.05.2017 18:46

Гусеничні екскаватори є одним з видів будівельної техніки, яка застосовується в землерийних роботах. За рахунок пересування машини за допомогою гусеничної стрічки (звідки екскаватори і отримали свою назву) їх можна назвати багатофункціональними комплексами, що використовуються в багатьох видах промислових робіт. Так, вони використовуються в сільськогосподарській, лісозаготівельні сфері, а також в ряді комунальних робіт, неможливих без застосування спеціальної техніки. Це можуть бути дорожні і аварійні роботи, знесення або зведення малих і масштабних будівельних об'єктів.

До слова, експлуатація та подальше обслуговування даного виду спеціальної техніки досить прості, що дозволяє застосовувати її для вирішення різноманітних важких у виконанні завдань.

Таким чином, забезпечуючи працівників такого роду спецтехнікою, ви отримуєте максимальну продуктивність, поряд з мінімальною потребою в технічному обслуговуванні.

Основні переваги

Головними особливостями, які, по праву, вважаються основними достоїнствами гусеничных экскаваторов, є їх висока керованість і потужність. Досягається це за рахунок того, що моделі такого виду техніки відрізняються порівняно невеликим розміром, що дозволяє виконувати роботи навіть в важкодоступних місцях і на будь-якій поверхні. Максимальна прохідність, в свою чергу, досягається за рахунок гусеничної стрічки, якою відрізняються крани - на сьогоднішній день, лідери на ринку спеціальної техніки. Саме наявність стрічки дозволяє экскаватору в казахстане переміщатися на будь-якій місцевості, будь-то асфальт, пісок, глина або камені.

Варто зауважити, що встановлені в дану техніку економічні двигуни, а також наявність в кабіні зручною і простою панелі управління процесами, дозволяє заощадити час на навчанні оператора, який буде проводити роботи за допомогою екскаватора.

Встановлене всередині екскаватора обладнання функціонує в будь-яких кліматичних умовах і розраховане на довгострокову роботу при виконанні великих навантажень. Саме тому, купуючи екскаватори на гусеничній стрічці «Кранекс», ви отримуєте машину, продуктивність якої, всецілому, окупає витрачені кошти.

Основні роботи, що виконуються екскаватором

Головними напрямками в роботі колесных экскаваторов є риття котлованів для заливки фундаменту і споруди будівель, облаштування кюветів при проведенні дорожньо-ремонтних робіт, очищення дна водойм від забруднень, знесення споруд і інші вантажні роботи в будівельній сфері.

Технічні відмінності

В цілому, за своїми характеристиками, екскаватори відрізняються розміром і кількістю встановлених ковшів, а також системою управління. Таким чином, вони діляться на дизельні і електричні, в залежності від вбудованого двигуна.

При проведенні робіт в холодну пору, фахівці рекомендують використовувати екскаватори, при експлуатації яких є можливість перемикання приводу, що сприяє збільшенню продуктивності і позитивно впливає на швидкість і якість робіт.

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99