Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Особливості підбору дерев'яних сходів

Автор: Vladislav
24.05.2017 18:31

На сьогоднішній день існує широке різноманіття дерев'яних сходів для двоповерхових котеджів. Створення грамотно спроектованої сполучною конструкції між декількома поверхами в житловому приміщенні - справа досить складна і вимагає певних знань і навичок. Сходи з масиву дерева відмінно підійде для абсолютно будь-якого інтер'єру, підкреслить вишуканий смак господарів і допоможе створити неповторну атмосферу домашнього затишку.

Дерево володіє відмінними експлуатаційними властивостями, а виготовлені з нього конструкції відрізняються екологічністю і чудовим дизайном. Завдяки різним просочують складам, матеріал захищений від вологи, гниття і появи комах.

Як вибрати дерев'яні сходи

На перший погляд процес вибору дерев'яних сходів для будинку здається простим завданням, однак це далеко не так. Існує кілька критеріїв, які допоможуть вам не помилитися і підібрати найкращий варіант для вашого інтер'єру.

Безпека

Головними параметрами лестницы в алматы є крутизна підйому і надійність огорожі. Якщо їй будуть користуватися маленькі діти або люди похилого віку, даними показниками слід приділити особливу увагу. Оптимальна висота ступенів становить від 15 до 20 см, для огороджувальних елементів необхідно також враховувати частоту розміщення балясин. Крім цього, вас може зацікавити мебель на заказ алматы.

Види конструкцій

Якщо дозволяють розміри кімнати, слід встановити сходові марші прямокутної, а також П-або Г-подібної форми. Простір під сходами можна використовувати максимально корисно, наприклад, зробити там комору або гардеробну.

У маленькому приміщенні буде доречним провести монтаж конфігурації гвинтового або веерного типу. Вони припускають спіральне положення сходинок, можуть бути виконані в будь-яких формах і складатися з повних або часткових кутів повороту.

Стиль

Повністю готова дерев'яні сходи може бути оригінально декоровані і підходити до дверей межкомнатных астана і вписуватися в загальний стиль інтер'єру кімнати:

  • Стримані класичні форми створюють в приміщенні респектабельну і солідну обстановку.
  • Великі і грубуваті конструкції в стилі кантрі є найбільш підходящим варіантом для заміського котеджу. Їх легка недбалість створює затишну атмосферу.
  • Сходи виконані у витонченому вікторіанському стилі часто оброблені ліпниною або різьбленими стовпчиками. Вони ідеально впишуться в розкішно оформлене житло.
  • Вигнуті форми в поєднанні з декоративними вставками (пластик, метал, скло) властиві сходових конструкцій в стилі модерн.
  • матеріал

Всі різновиди деревини мають безліч переваг, які формують зовнішній вигляд і є ключовими моментами у визначенні кінцевої вартості готової моделі.

  • Дуб вважається однією з найбільш дорогих порід. Такі вироби не бояться освіти грибкової цвілі.
  • Ясень має високу щільність і характеристиками навіть вище ніж у дубовій конструкції, хоча його вартість трохи нижче.
  • Бук абсолютно не поступається перерахованим вище матеріалами, але вимагає постійних показників вологості і температури.
  • Береза ​​має досить привабливий світлий відтінок і прийнятну ціну, але без належних процедур по догляду схильна до гниття.
  • Ялинові і соснові породи відносяться до недорогих, але при цьому кілька програють в довговічності.
 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99