Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Віртуальна карта

Автор: Vladislav
15.07.2016 17:48

Віртуальна карта - це аналог платіжної картки, який існує тільки в електронному вигляді, без фізичного носія. У такої карти є всі необхідні реквізити, що і у простої пластикової платіжної картки: номер картки, її термін дії та дані про власника. У таких карт немає ПІН-коду, є тільки код CVC2, який захистить від можливого шахрайства.

Віртуальна карта

Віртуальні карти використовуються для оплати в інтернеті різних товарів і послуг. Такий спосіб розрахунку вважається більш безпечним, ніж використання звичайної банківської пластикової карти, так як даний метод оберігає від того, що номер основної картки буде відомий третім особам.

У віртуальних карт різний термін дії, він може бути від одного дня і до кількох років. Є як одноразові карти, які розраховані на вчинення однієї покупки, так і карти, призначені для багаторазового використання.

Щоб здійснити оплату товару або послуги в інтернеті з використанням віртуальної карти, як спосіб оплати потрібно вибирати банківську карту. Далі потрібно заповнити дані віртуальної карти і зробити оплату.

Друзі сайту: можливо, вам потрібні затворы дисковые, які ви можете придбати за кращими цінами.

Віртуальні карти в даний час пропонують багато банків і електронні грошові системи, тому кожен може вибрати більш зручний варіант.

Плюси і мінуси віртуальних карт.

Як і будь-яка інша, віртуальна карта має свої плюси і мінуси. Серед безумовних плюсів таких карт можна назвати такі:

  • Економічність. Віртуальні карти набагато дешевше, ніж пластикові. Крім того, у них немає страхового депозиту.
  • Зменшення ризику шахрайства. Так як віртуальними картами можна оплачувати тільки через інтернет, ймовірність того, що вона буде вкрадено або будуть вкрадені її реквізити, зводиться до нуля. Однак банки все одно радять не нараховувати на рахунок віртуальної карти суму більше, ніж планується витратити.
  • Зручний контроль витрат. Всі віртуальні і реальні платежі можна розділити, визначивши ліміт, який буде переводитися на віртуальну карту для придбання товарів і послуг.

Серед мінусів віртуальних карт можна відзначити:

  • Ліміт коштів. Більшість банків встановлюють певний ліміт суми, яку можна витратити за місяць. Якщо потрібно зробити платіж суми, яка перевищує цей ліміт, то карта стає марною.
  • Обмежена сфера застосування. Такий картою можна розплатитися, приміром, за оренду автомобіля або заброньовані номери в готелі, навіть якщо замовлення було здійснено через інтернет. Також гроші можна перевести в готівку або оплатити ними покупки в звичайних магазинах.
  • Таким чином, віртуальна карта - це можливість здійснювати покупки через інтернет, убезпечивши кошти від шахрайства.
 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99