Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Оплата банківською картою в інтернеті

Автор: Vladislav
22.11.2016 18:10

Електронна комерція все більше набирає обертів завдяки зручності вибору, купівлі, оплати і доставки. У багатьох великих онлайн-магазинах серед численних способів оплати зустрічається і можливість перерахування коштів на рахунок продавця за допомогою банківських карт. Цей спосіб платежу дуже зручний для власників карток, так як все що необхідно зробити – це ввести потрібні реквізити.

Для початківців користувачів інтернет магазинів варто відзначити, що серед запитуваних реквізитів картки не може перебувати PIN-код. Усі необхідні реквізити для проведення платежу вказані на двох сторонах карти. Лицьова сторона картки несе на собі інформацію про номер картки, ім'я держателя, банк видав картку, тип картки та строк дії. На зворотному боці вказується необхідний для інтернет платежів CVV, CVV2, CVC або CVC2. Дані абревіатури характерні для різних платіжних систем, таких як Visa і Mastercard.

До речі, якщо вам цікаво что такое пин код, ви можете дізнатися багато корисної та пізнавальної інформації на сайті cartoved.ru.

CVV або CVC являють собою тризначний код, який є результатом дії секретного алгоритму і включає в себе зашифровану інформацію про інших реквізитах картки. Деякі види карт не мають коду, так як спочатку сфери для їх застосування не включали в себе платежі в інтернеті. На даний момент багато платіжні агенти і банки дозволяють проводити платежі з цих карт без вказівки тризначного коду. У деяких випадках цей код може надсилатися на мобільний телефон або видаватися за запитом в банку.

Всі реквізити, зазначені на обох сторонах карти необхідно вводити тільки на захищеній сторінці. Потрібно ретельно перевірити правильність введення даних, інакше операція буде відхилена. Після отримання оповіщення про успішної операції від торгової точки варто перевірити правильність списання суми за допомогою sms повідомлення або в інтернет-банку. При неправильному списання необхідно звернутися в торгову точку за поясненнями. У випадку, якщо торгова точка не відповідає протягом декількох днів, необхідно звернутися в банк для повернення коштів.

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99