Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Офшор - це ваш шлях до процвітання

Автор: Vladislav
13.09.2016 16:57

Скільки б не говорили про відповідальність бізнесу перед суспільством і навколишнім середовищем, головною метою існування кожної комерційної організації залишається витяг максимального прибутку.

Для досягнення завдання допустимо використовувати будь-які законні засоби, і створення компанії в офшорній зоні - одне з найбільш ефективних.

Під податковими гаванями розуміють країни або їх територіальні одиниці, які готові надавати іноземним компаніями певні пільги зі зборів. Для цього підприємство повинно отримати статус нерезидента, тобто, відмовившись від ведення бізнесу на території юрисдикції, витягувати весь прибуток за її межами.

До речі, ви можете купить оффшорную компанию на fbs-tax.com, якщо хочете отримати вже готову компанію, а не стикатися із проблемами її створеннями.

Однією лише оптимізацією податкових виплат переваги офшорних зон не обмежуються. До переваг також належать:

Мінімальний рівень бюрократії.

Щоб зареєструвати організацію в податковій гавані, достатньо всього однієї - трьох тижнів, а особиста присутність засновників не потрібно. Найчастіше фірма звільняється від проходження аудиту, від подачі фінансової звітності і т. П.

Висока конфіденційність.

Дані про компанії заносяться в спеціальний закритий реєстр, і отримати доступ до нього можливо лише за рішенням місцевого суду. Це тривала і складна процедура, успішне завершення якої не гарантовано.

Захист активів.

Можливість управляти офшорною компанією, залишаючись при цьому анонімним керівником, - найкраща гарантія захисту від можливих судових переслідувань. Більш того, помітно полегшується інвестування в нерухомість, цінні папери і т. Д.

Це лише основні переваги, які можна отримати при вмілому використанні можливостей, що надаються податковими гаванями. Серед додаткових переваг варто згадати доступ до міжнародної банківської системи, відсутність валютного контролю та стабільну соціально-політичну обстановку, характерну для більшості регіонів.

Як вибрати офшор

Тим часом юрисдикції можуть істотно відрізнятися один від одного в області законодавства, що, в свою чергу, впливає на ефективність використання фінансових схем. Покористуватися допомагають консультації посередників. Для вибирають відповідний офшор це ідеальне рішення проблеми.

Все в підсумку залежить від того, наскільки вдалося врахувати основні аспекти. Важливо створити стійкий базис для подальшого процвітання підприємства.

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99