Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Перспективи, які забезпечить офшорна компанія

Автор: Vladislav
30.12.2016 00:11

Коли можливості бізнесу в рідній країні вичерпані, підприємцю доводиться шукати нові шляхи розвитку. Рішенням може стати реєстрація офшорної компанії. Юридична особа, зареєстрована в одній з юрисдикцій, отримує масу вигод. Найбільш популярним перевагою є можливість знизити податковий тиск легальним способом, але є й інші вагомі плюси.

До речі, якщо вас цікавить покупка картриджей, завітайте на сайт tonerpark.ru, де можна придбати катріджі за найкращими цінами.

Можливості в рамках закону

Офшорні компанії абсолютно легальні і користуються сприянням з боку уряду. Нюанси, зрозуміло, залежать від умов конкретної країни або території. Бажаючим відкрити компанію в Латвії, Гонконгу, Белізі, Домініці, Великобританії та інших державах необхідно ретельно вивчити вимоги для офшорів.

Розібратися в тонкощах, не знаючи законодавства інших країн, досить складно, тому будуть потрібні консультації з професіоналами. Наприклад, в класичних офшорних зонах (Беліз, Панама, Домініка і т.д.) компанії повністю позбавляються від сплати податків. У низькоподаткових юрисдикціях (Кіпр, Гонконг і інші) податки платити треба, але в дещо меншому розмірі. Оншорні країни (Великобританія, Австрія, Люксембург) пропонують інші вигоди. Проте, завжди можна підібрати оптимальний варіант, щоб домогтися поставленої мети.

Можливі переваги офшорних компаній:

Податки зводяться до нуля або мінімізуються, що підвищує прибутковість бізнесу і дозволяє інвестувати заощаджені кошти в подальший розвиток.
Власник може розраховувати на конфіденційність. У багатьох юрисдикціях дозволений номінальних сервіс, можна оплатити послуги номінального директора та акціонерів. Інформація щодо реального власника залишиться недоступною третім особам.

Комфортне керування власністю. Офшорні компанії дозволяють вигідно купити нерухомість за кордоном, володіти яхтами, використовувати права на інтелектуальну власність і багато іншого.

Збереження коштів. Доступно відкриття рахунку в надійному закордонному банку, можна убезпечити активи. Це відкриє доступ до широкого набору банківських послуг з гідним рівнем сервісу, дозволить ефективно управляти коштами, здійснювати мультивалютними операціями, не втрачаючи гроші на конвертації валюти і користуючись мінімальними комісійними відрахуваннями. Також доступний міжнародний ринок кредитування, власник може розраховувати на вигідний кредит. Ціна адміністрування закордонного рахунку цілком доступна.

Імідж. У деяких випадках підприємці прагнуть не стільки до мінімізації оподаткування, скільки бажають забезпечити престиж компанії, зареєстрованої в популярній юрисдикції.

Крім того, власник офшорної фірми може отримати легальне обґрунтування, щоб претендувати на ВНЖ і громадянство ЄС. Реєстрація або придбання офшору має супроводжуватися складанням унікальної схеми роботи з урахуванням цілей, сфери діяльності, законодавства юрисдикції та інших факторів, так вдасться повною мірою реалізувати потенціал компанії.

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99