Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Просування сайтів в пошукових системах: що потрібно пам'ятати

Автор: Vladislav
04.09.2016 16:35

Останнім часом все частіше власники сайтів хочуть швидко і ефективно просунути свої творіння на перші позиції в пошукових системах. Але не все так просто.

Найбільша проблема, яка зараз виникає перед оптимізаторами «сеошниками» - мінливість алгоритмів. Тобто сьогодні ви можете бути в топ-3, а завтра вилетіти в топ-20, або ще гірше топ-100. З чим пов'язані такі зміни?

Для початку варто нагадати, що над алгоритмами пошукових систем працюють десятки людей (якщо брати яндекс в приклад), а то і сотні-тисячі (якщо подивитися на google). Вони намагаються врахувати всі мінімальні зміни в сегменті всього інтернету.

До речі, ви можете замовити якісне просування сайтів за доступними цінами на сайті prodex.ua - SEO-продвижение сайтов. Дана компанія надає професійні послуги в сфері інтернет-маркетингу.

При цьому є така річ, як банальна помилка алгоритмів. Таке буває досить часто, однак пошукові системи відносно швидко виправляють навіть найдрібніші помилки.

Якщо ж зниження позицій не пов'язане з помилкою алгоритму, значить це зниження ви отримали справедливо. Часта причина - переоптімізацію. Це коли на сайті занадто велика кількість ключових слів, пошукові роботи це відстежують і згодом вживають заходів.

Також досить поширеною причиною є те, що ваш сайт в момент обходу роботом був недоступний. Це може статися через вашого хостинг-провайдера, або ж через технічні несправності на самому сайті. Для того, щоб відстежувати такі моменти, спробуйте розмістити на сайті будь-яку платну або безкоштовну систему моніторингу. Наприклад, можна безкоштовно використовувати Яндекс Метрика, яка зможе повідомити вам різними способами про те, що ваш сайт недоступний.

Ну і остання, банальна причина - конкуренти вас просто «посунули». Тобто з'явилася достатня кількість конкурентів, в яких більше бюджет на просування сайту і вони вас витіснили з першої сторінки пошукової видачі. Однак зазвичай це відбувається не відразу, а поступово.

До речі, не забувайте також і про просування в соціальних мережах. В сьогоднішніх реаліях це є досить важливою частиною маркетингу. На сторінці http://prodex.ua/smm/ ви можете детальніше про це дізнатися, а також замовити послуги з просування в соцмережах за досить вигідними цінами. До речі, в SMM також є дуже багато важливих технічних аспектів, про які варто пам'ятати. Плюс до цього потрібно постійно стежити за нововведеннями тієї чи іншої соціальної мережі для того, щоб бути завжди попереду.

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99