Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Чому треба купувати квартиру в новобудові

Автор: Vladislav
29.11.2015 01:06

До покупки нерухомості треба підходити вкрай акуратно. Тому що не кожна людина має можливість придбати нерухомість, а багато хто чекає цього моменту все своє свідоме життя. Кожна людина має свої вимоги до купівлі житла, тому варто підходити до покупки з великою обережністю. Крім того, варто відзначити, що останнім часом є величезна ймовірність нарватися на шахраїв. Багато хто хоче придбати квартиру у великому місті, де буде красивий вигляд з вікна, і щоб була розвинена добре інфраструктура. Але такі квартири вважаються елітними, тому дуже швидко розпродаються. Але є рішення, цієї проблеми, ви можете придбати квартиру зовсім в новому будинку, який був нещодавно побудований, але ще не здавався в експлуатацію.

Друзі сайту: можливо вас зацікавить сучасна новостройка под ключ, яку ви можете придбати за вигідною ціною!

Розглянемо основні переваги квартири в новобудові. Сучасні будинки, будуються дуже акуратно, дотримуються всі необхідні технології, конструкції дуже надійні. Що стосується планування, то вона буде сучасною, а це означає, що всі кімнати, які знаходяться в приміщення, будуть просторими, а хто не мріє мати велику кухню і ванну. Крім того, в новому будинку будуть абсолютно нові комунікації, які працюватимуть без перебоїв. Те стосується електрики, то проводка абсолютно нова, вона буде повністю розрахована на всю сучасну техніку, тому ви можете не турбуватися, що проводка не витримає сильних навантажень. Що стосується під'їздів, то вони будуть акуратними і чистими.

Якщо ви купуєте нерухомість в новобудові, то угода, яку ви укладаєте, буде юридично чистою. Є люди, які дуже недовірливі, по відношенню до минулого квартири, наприклад, якщо в квартирі хтось - то жив до цього, а потім при загадкових обставинах або загинув, або помер. Купуючи квартиру в новобудові, ви можете бути впевненими, що нічого такого подібного тут не було. Якщо ви зробите хороший ремонт у квартирі, то зможете довгий час не повертатися до питання ремонту. Коли будете робити ремонт, вам не доведеться замислюватися про системах ізоляції, бо в нових будівлях вона повинна враховуватися будівельниками. Прекрасним варіантом є квартири, які мають на увазі самостійну перепланування, наприклад, такі квартири продаються в монолітних будинках.

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99