Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Навіщо йти до лікаря-стоматолога, якщо зуби не болять

Автор: Vladislav
11.08.2016 12:02

Знають всі, що ходити в лікаря-стоматолога треба хоча б раз на півроку, проте не всі розуміють навіщо це потрібно. І не рідко це нерозуміння стає головною причиною відмови від регулярного відвідування лікаря-стоматолога.

 

Отже, навіщо ходити до лікаря-стоматолога:

• Під час огляду зубной врач оглядає не тільки зуби, але і прилеглі області - слизова оболонка порожнини рота, язик, губи, окологлоточное простір, а також стан вісочноніжнечелюстного суглоба, лімфатичних вузлів піднижньощелепної області і шиї. Щелепно-лицьову область може вражати маса захворювань, які на ранній стадії не супроводжуються ніякими симптомами, зокрема болем. Біль вже свідчить про занедбаності процесу. Також стан органів щелепно-лицевої ділянки може служити сигналом, про наявність не діагностована раніше захворювань в організмі в цілому (цукровий діабет, хвороби крові, інфекційні захворювання та ін.)

• Регулярний огляд у лікаря-стоматолога допоможе виявити каріозні порожнини в зубах на ранній стадії, коли зуб не поніс великих руйнувань і змін кольору, і пацієнт не може сам візуалізувати проблему. Так само лікар - стоматолог може побачити передумови до чутливості зубів (наявність початкових каріозних порожнин в пришийковій області зуба), яка сама по собі є великою неприємністю, яка значно знижує якість життя пацієнта і доставляє багато проблем. Рання діагностика проблем із зубами, коли пацієнта ще нічого не турбує - гарант того, що лікування пройде максимально якісно і комфортно для пацієнта.

• Огляд у стоматолога раз на півроку необхідний навіть, коли було виконання найякісніше лікування на високому рівні з використанням сучасних технологій, методів і матеріалів. Не буває «один раз і назавжди». Щоб продовжити ефективність проведеного лікування необхідно регулярно і постійно відвідувати лікаря-стоматолога для проведення цілого комплексу профілактичних заходів.

• Як не дивно, але статистика показує, що певний відсоток дорослого населення не знає, що потрібно для того, щоб підтримувати зуби в ідеальному стан. Не мають уявлень про те, як правильно чистити зуби, і через незнання інтуїтивно чистять зуби горизонтальними рухами, що є неправильним. У багатьох так само немає чіткого уявлення про додаткові засоби гігієни (http://risuclinic.com/гигиена) - зубної нитки, споліскування, міжзубних йоршиків, щіток для мови, про який до речі теж багато забуває при чищенні зубів. Тому візит до стоматолога для огляду допоможе сформувати правильне уявлення про те, як доглядати за своїми зубами, підібрати набір засобів гігієни, який підходить саме вам. І не важливо, що ви користуєтеся дорогою зубною пастою або модною ультразвукової щіткою - це тільки допоможе зробити похід до стоматолога більш рідкісним, але не звільнить від нього.

• Лікар може виявити необхідність у видаленні твердих зубних відкладень (зубних каменях), які пацієнт сам за допомогою домашньої чищення зубів прибрати не може. Тобто лікар порекомендує вам професійну гігієна порожнини рота.

• Не менш важливим в профілактиці стоматологічних захворювань є питання про харчування, яке є одним зі складових каріозного процесу, якщо відсутнє уявлення, що корисно для наших зубів, а що ні. Стоматолог доступно пояснить, що їжа, з великим зміст швидких вуглеводів-цукрів, служить живильним субстратом для мікроорганізмів зубного нальоту, які переробляють її в кислоти, що в подальшому руйнує наші зуби і стає причиною появи каріозних порожнин. Стоматолог допоможе дати поради і рекомендації про правильне харчування для здоров'я зубів.

• якщо ви вважаєте, що стан ваших зубів ви підтримуєте на хорошому рівні до регулярним візит до лікаря лише це підтвердить, а при необхідності лікар скоректує ваші гігієнічні навички, підбере вам засоби індивідуальної гігієни відповідні вам на даний момент.

• Похід до лікаря може мотивувати вас відмовитися від шкідливих звичок - куріння, надмірне зловживання спиртними напоями. Адже ротова порожнина є безпосередньою зоною їх негативного впливу Також може відзначити, чи є для вас шкідливими такі Побутові звички як «клацання» насіння, «відкушування» нитки для шиття. Відзначить, як позначається на Вашому стоматологічному здоров'я шкідливі виробничі фактори, які можуть бути присутніми на вашій роботі.

• І найголовніше - треба пам'ятати, що терміни відвідування Вами лікаря-стоматолога з метою профілактичного огляду, визначаються індивідуально лікарем-стоматологом після закінчення санації. І це може бути раз в 3 місяці, 6 і більше.

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99