Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Вантажоперевезення небезпечних вантажів автомобільним транспортом

Автор: Vladislav
11.03.2017 14:23

До небезпечних вантажів слід відносити речовини, які можуть завдати шкоди екології або заподіяти шкоду здоров'ю людини у разі витоку. Прикладом таких вантажів можуть служити горючі речовини: бітум, бензин, спирт отруйні речовини: аміак, хлор.

 

Як правило, небезпечні речовини перевозяться в цистернах, але сам процес транспортування, підготовка водіїв, стан автотранспорту повинні відповідати спеціальним нормам.

Затребуваність послуги перевозка опасных грузов автомобильным транспортом пояснюється тим, що це технологічно складний процес. Транспортна компанія, що здійснює перевезення міжнародні, повинна мати відповідний дозвіл. Подібне дозвіл має і водій. Для перевезення небезпечних вантажів використовується спецтехніка. Вона відрізняється від звичайного транспорту тим, що обладнана системами і агрегатами, зменшують ризик виникнення катастрофи.

Перевезення горючих речовин здійснюється на автомобілях, що мають заземлення. Воно необхідне, щоб статичний заряд знімався з корпусу автомобіля і не привів до випадкової іскри. Решта учасників дорожнього руху зобов'язані виявляти пильність при наближенні спецзасоби, що перевозить горючі речовини. Такий засіб, як правило, маркується спеціальним знаком і супроводжується проблисковим маячком.

Чи не менше вимог представляється до компаній, водіям і техніці при перевезенні отруйних речовин. Як видно з нормативної документації, подібні види робіт повинні проводити тільки професіонали. Отже, перед вибором компанії необхідно ознайомитися з її специфікацією. Довіра вселяють тільки ті компанії, чия діяльність вузько спрямована саме на роботу з небезпечними вантажами.

Від замовника, як правило, потрібні тільки обсяги робіт. Правильний підбір транспортного засобу, здійснюють співробітники фірми. Вибирається не тільки відповідна за обсягом ємність, а й призначені пристрої наповнення цистерн.

Компанія зобов'язана не тільки дотримуватися всіх заходів безпеки, але і виконати роботи в точно встановлений термін. При наповненні цистерни бітумом його температура дуже висока. За час транспортування вона не повинна впасти нижче певної межі. З іншого боку, надмірна поспіх наражає на небезпеку всіх, хто знаходиться на дорозі. Правильно розрахувати швидкісний режим допомагають логісти, навігаційне обладнання та величезний досвід кожного водія компанії.

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99