Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Цікаві факти про віскі

Автор: Vladislav
06.04.2017 00:14

Віскі - один з найпопулярніших напоїв у світі. Його люблять чоловіки і жінки, продають в більшості барів і подають до королівського столу. Його колекціонують і купують в подарунок. Сьогодні ми додамо ще кілька пунктів на користь цього благородного алкоголю.

Віскі не містить жирів, а значить, його можна назвати «дієтичним» напоєм. Завдяки мінімальній кількості вуглеводів, його навіть дозволяють вживати на популярних сьогодні білкових дієтах.

Назва напою означає «вода життя» і сходить до гельською «Uisge Beatha». Так що виски Гленфиддик можна сміливо називати справжньою живою водою.

У 18 столітті віскі навіть використовувався як валюта. Їм розраховувалися за покупки та послуги, використовували для готування, лікування і в інших цілях. А щоб захистити улюблений напій від непомірних податків жителі Пенсільванії навіть влаштували «Повстання віскі».

У односолодових сортах міститься певна кількість елагової кислоти. Це чудовий природний антиоксидант, здатний боротися з раковими клітинами.

Невелика кількість віскі в день (1-2 порції по 50 гр.) Є хорошою профілактикою ішемічного інсульту.

Ізраїльські вчені довели, що помірне вживання міцного алкоголю (6 порцій на тиждень) знижує ризик виникнення старечого недоумства.

Серед шанувальників віскі такі великі особистості як Уїнстон Черчілль, Марк Твен і навіть Хіларі Клінтон.

Ви можете скільки завгодно зберігати закритий віскі, він буде ставати тільки краще ще 100 років після виробництва.

Лідерами серед американських штатів з виробництва віскі є Теннесі (Джек Деніелс) і Кентуккі (Wild Turkey).

Кількість типів односолодового віскі становить понад 5000. Так що у Вас завжди залишаються варіанти для дегустації.

Рідкісні сорти віскі можуть стати відмінною інвестицією, адже їх ціна з часом лише збільшується.

Пропозиція про заснування одного з найбільших виробництв віскі в США виходило від самого Джорджа Вашингтона.

Спочатку віскі виготовлявся лише в монастирях справжніми ченцями, так що його можна (з натяжкою) назвати практично «святою водою».

Віскі не боїться заморозки. В Антарктиді знайшли ящик з віскі, який пережив мороз в -30, що ніяк не позначилося на його смакових якостях.

Вимірювати кількість віскі в келиху прийнято пальцями. Оптимальною порцією є ширина 1-2 пальців.

Крім того віскі шикарно виглядає на барній полиці, до нього підходять найрізноманітніші закуски, і він просто дуже смачний. Щоб пити напій за всіма правилами, скористайтеся системою «5 S», або в перекладі на російську «5 П». Подивіться, понюхайте, посмакуйте, проковтнути і хлюпніть води. А взагалі, якщо у Вас є пляшечка гарного віскі, Ви можете наплювати на всі правила і просто отримувати максимальне задоволення від цього чудового напою!

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99