Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Вибір хорошого і стабільного хостингу

Автор: Vladislav
13.04.2017 23:17

Хостинг - це місце фізичного знаходження інтернет сайту. Набувають хостинг у спеціалізованих провайдерів. Дані компанії розміщують Ваш ресурс на сервері з встановленими спеціальними програмами.

Питання щодо вибору надійного і стабільного хостингу є дуже актуальним. Хороший хостинг та сервер freehost.com.ua/vps-hosting буде основою для стабільної і нормальної роботи розміщеного там сайту. Ваш бізнес буде залежати від вибору майданчика хостингу.

Підійти до питання вибору хостингу слід серйозно. Це питання непросте, зараз велика конкуренція серед хостинг провайдерів, а новачок може заплутатися в їх надзвичайно агресивній маркетинговій політиці.

При виборі хостингу необхідно звертати увагу на такі фактори:

Функціонал. Так само як комплекс послуг хостинг провайдера. Функціонал повинен мати в собі все необхідне, для забезпечення нормального функціонування ресурсу в інтернеті. Спочатку оцінюється загальний обсяг дискового простору, яке повинно перевищувати показники, необхідні для роботи з сайтом. Новачки часто дивляться тільки на такий показник, але також слід вивчити технології, які підтримують сервер. Важливе значення має послуга бекап, яка кількість електронних скриньок можна створити і розмір сумарного трафіку в обраному тариф.

Аптайм. Цей параметр показує час, за яке сервер хостингу знаходиться в робочому стані.

Трафік. Якщо Ви використовуєте тариф з обмеженим трафіком і перевищите ліміт, то хостинг провайдер буде вимагати здійснити доплату за таке перевищення. Можуть перевести на більш дорогий тариф або взагалі відключити роботу сайту.

При виборі хостингу потрібно вивчити швидкість роботи каналу і сервера. Ці показники демонструють, з якою швидкістю користувачі здійснюють підключення до сервера, а також швидкість по виконанню встановлених скриптів.

Технічна підтримка. Важливий момент при виборі хостингу. Працівники техпідтримки повинні ввічливо і грамотно вирішувати питання, які можуть виникнути у користувачів хостингу. Від їх роботи буде залежати швидкість відновлення працездатності сайту після можливих неполадок.

Якщо Ви здійсните пошук хостингу за наведеними факторів, то в списку залишиться близько десятка компаній. Далі можна детально вивчити тарифи та умови залишилися провайдерів, щоб відсіяти невідповідні. Солідні хостери мають добре оформлені сайти і не допускають помилок при тестуваннях.

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99