Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Lenovo представила в Україні пристрої 2 в 1 Yoga Book

Автор: Vladislav
11.03.2017 14:13

Минулого тижня компанія Lenovo офіційно анонсувала на українському ринку новий ноутбук-трансформер 2 в 1 - Yoga Book. Новинка буде доступна покупцям в двох версіях: на базі ОС Android 6.0 і Windows 10.

Для київського анонса Lenovo Yoga Book виробник вибрав концепцію Black Magic Party, натякаючи на магію технологій, які реалізовані в новинці. Адже за словами розробників, пристрій об'єднало в собі кращі можливості ноутбука і планшета.

«Сьогодні всіх нас дуже складно чимось здивувати. І створюючи новинки, ми ставимо перед собою надскладні завдання. Нам мало зробити дисплей тонше або акумулятор могутніше. Ми прагнемо винайти такий гаджет, який кожен з вас захотів би взяти з собою навіть в подорож на Марс. І сьогодні ми представляємо вам революційне, найтонше пристрій в категорії «2-в-1» - в світі. Yoga Book принципово відрізняється від усіх продуктів, представлених на ринку. Основна родзинка в тому, що ви можете писати чорнилом на папері, а пристрій буде переводити зображення в цифровий формат. Це концептуально нові функції - для втілення ваших творчих ідей », - розповів Віталій Годзула, керівник напрямку Планшети представництва Lenovo в Україні.

До речі, вас можуть також зацікавити смартфоны lenovo киев, які відрізняються потужністю та надійністю.

Вікторія Константинова, директор по маркетингу представництва Lenovo в Україні, представила гостям два відео-ролика, присвячених продукту і в повній мірі розкривають його сильні сторони. У своєму виступі Вікторія зазначила, що Yoga Book - справжня гордість компанії.

В рамках презентації традиційно пройшов розіграш нового пристрою. Переможцем і щасливим володарем Lenovo Yoga Book став журналіст видання PC WEEK - Олег Пилипенко.

Зверніть увагу, що интернет магазин гаджетов пропонує широкий вибір різноманітних сучасних девайсів за вигідними цінами.

Що стосується технічних характеристик, Lenovo Yoga Book оснащений шарнірною конструкцією, яка складається з 130 деталей і забезпечує поворот екрану на 360 градусів. В результаті пристрій дозволяє комфортно працювати в режимах «ноутбук», «планшет», «презентація» і «консоль». А якщо ви не знаєте какие наушники лучше купить, тоді краще перейдіть на сайт funduk.ua.

Крім того, в Lenovo Yoga Book реалізована незвичайна панель введення, куди входять п'ять шарів. Верхній - це скло товщиною 0,55 мм з антибликовой поверхнею, яку розробники зробили максимально наближеною до паперу, по тактильним відчуттям. Другий шар - сенсорний, він служить для розпізнавання дотиків пальців при друку на клавіатурі Halo Keyboard.

Третій - мембрана для підсвічування клавіатури. Четвертий - плівка, здатна взаємодіяти з пером Real Pen, за допомогою електромагнітного резонансу (EMR). У п'ятому шарі розміщені електронні компоненти комп'ютера: чіпсет, елементи пам'яті і акумулятор.

Клавіатура Halo Keyboard, за допомогою світлодіодного підсвічування, проявляється на плоскій панелі у вигляді контурів клавіш тільки в режимі введення текстової інформації. В інший час багатофункціональна панель знаходиться в сплячому режимі і використовується для спільної роботи зі стилусом Real Pen.

Для точного і швидкого введення графічної інформації застосовується технологія електромагнітного резонансу (EMR) від компанії Wacom, що дозволяє розпізнавати до 2048 градацій натиску пера і допускає його нахил до 100 градусів.

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99