Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як виплатити кредит, якщо немає грошей?

Автор: Vladislav
24.09.2016 12:39

У позичальника, який взяв кредит, може з'явитися проблема з його виплатою. Така ситуація може виникнути, якщо вас звільнили з роботи, або ж з тієї причини, що ви не розрахували свої сили. Незважаючи на ситуацію, вихід з неї все-таки є, і не один. Однак уникати цієї проблеми не можна, тому що довга невиплата створить вам ще більше неприємностей.

До речі, на сайті http://zaraz.org.ua/ ви можете отримати кредит готівкою на вигідних умовах вже сьогодні!

1. Вам потрібно попросити необхідну для вас суму у своїх близьких, друзів, поки не вирішите проблему. Бажано укласти з ними договір позики без виплати відсотків. Обговоріть з ними умови і терміни виплати. Не забувайте, що потім ви будете повинні розплачуватися вже з двома боргами, тому вам краще знайти додаткове джерело заробітку. Але це набагато краще, ніж страждати за несплату організації.

2. Спробуйте придбати кредит в іншому місці, в якому відсоток буде нижче. Це допоможе вам, якщо ви відчуваєте, що не зможете вчасно розплатитися з боргами. А також вам ні до чого зіпсована характеристика і кредитна історія в банку. Найважче буде придбати кредит, коли вас звільнили з місця роботи. Але, якщо цього поки що не сталося, постарайтеся переконати свого начальника перенести дату свого звільнення для того, щоб встигнути отримати позику в іншої фінансової установи.

3. Крім того, спробуйте переконати банк відстрочити виплату кредиту, пояснивши їм свою ситуацію. Деякі банки йдуть назустріч і продовжують терміни. При цьому сума щомісячних виплат зменшиться. Можливо, зникне на один рік.

4. Ви можете звернутися до законодавства, якщо банк не йде вам назустріч. У законі прописана ситуація, коли несплата позичальникові у розмірі у зв'язку зі складними фінансовими проблемами може стати причиною для відстрочки виплат.

5. Ви повинні піти в суд з позовом на банк, який вам відмовив. У разі, якщо вдалося довести, що ви не несете відповідальність за втрату роботи, є ймовірність, що вам продовжать терміни виплат і пробачать деякі штрафи.

6. Зверніться в фіскальну службу для того, щоб взяти податковий кредит на сплату відсотка від податків іпотеки. Щоб це зробити, заповніть заяву і зверніться в податкову інстанцію за місцем проживання. Обговоріть всі умови і заповніть потрібні папери. Так, отримавши певну суму, ви зможете повернути собі частину збитків від відсотків іпотеки.

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99