Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як підібрати банк для кредиту?

Автор: Vladislav
22.09.2016 13:36

Вибір банку, в якому варто брати кредит завдання не з легких. Залежно від того наскільки правильним буде рішення залежить стан сімейного або особистого бюджету на весь час дії кредиту.

Основна умова: не звертатися за кредитом в той банк, який попадеться першим. Таке рішення ознака нерозумного, невмілого і неправильного управління своїми фінансами. Вибір банку для отримання кредиту повинен бути ретельним. Особливо це правило стосується довгострокового кредитування. Різниця в різних банках може бути величезна - це можуть бути тисячі і десятки тисяч грошових одиниць. І їх розмір може зробити сильний вплив на власний фінансовий стан.

Особливість вибору банку для кредитування

Цікавим є те, що банк для отримання кредиту не потрібно вибирати за принципом надійності і стійкості. Тут ці критерії не мають значення, на відміну від ситуації з вибором банку для вкладів. Зупиняючи свій вибір на банку для кредитування потрібно цікавитися саме умовами надання кредиту. Ці критерії основні, але крім них є деякі нюанси у виборі і самого банку.

До речі, на сторінці ideabank.ua/ru/private-clients/money-credit/ можна швидко та легко отримати кредит готівкою на вигідних умовах.

Місцезнаходження банку

Не варто користуватися кредитами банків, які територіально знаходяться далеко. Особливо це актуально при заповненні онлайн-заявок або якщо позика оформляється в торговій точці.

Перша причина - це труднощі в погашенні боргу. Якщо до місця здійснення платежу довго і складно добиратися, то доведеться погашати через інший банк або термінал. А це додаткові витрати у вигляді комісій за перерахування. І навіть відсутність цієї комісії на момент оформлення кредиту не означає, що вона не з'явиться.

Друга причина - моменти, які потребують вирішення безпосередньо у відділенні, такі як реструктуризація боргу, спірні питання, дострокове погашення і так далі. В цьому випадку хочеш, не хочеш, доведеться добиратися в далеке відділення.

Рівень філії або відділення банку

Повноваження конкретного відділення або філії безпосередньо залежать від його рівня. Чим вище рівень, тим більше повноважень він має. Це безпосередньо стосується кредитів. Як приклад: філія може розглядати заявку клієнта в індивідуальному порядку і міняти умови кредиту відповідно до цього. У той час як відділення працює тільки зі стандартними програмами.

Репутація банку

Незайвим буде «погуляти» по форумам і почитати відгуки користувачів про кредити банку. Потрібно розуміти, що негативні відгуки - це норма. Тут важливо ні їх наявність, а якість. Причому, як правило, задоволені клієнти рідко розщедрюються на слова подяки. У той час як незадоволений - готовий вилити душу монітора. Читаючи відгуки потрібно проаналізувати їх зміст, порівняти з відгуками по іншим банкам.

Якщо говорити про вибір банку-кредитора, то це основні критерії. Але все ж варто пам'ятати, що вибір банку - це другорядне. У той час як умови кредитування, повинні стати домінуючими при ухваленні рішення про вибір позики.

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99