Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Кредити онлайн: переваги та особливості

Автор: Vladislav
29.04.2017 21:26

Сьогодні, в століття прогресивних технологій, досить розвинені всі онлайн сервіси. Багато компаній надають можливість виробляти замовлення різних товарів і послуг за допомогою Інтернету. Для того щоб зробити дані замовлення, достатньо всього лише звернутися за допомогою до представників інтернет-компаній і просто замовити той чи інший товар або послугу.

 

Кредити також не є виключенням з правил. Сьогодні не виникає необхідність звертатися в банки і надавати велику кількість різних документів для того, щоб отримати кредит. Необхідно просто пройти простий процес реєстрації, після занесення даних в базу буде проведена перевірка і ухвалено рішення про надання кредитних коштів.

Якщо раніше кредитуванням онлайн займалися тільки невеликі кредитні спільноти, то зараз досить велика кількість великих комерційних банків можуть запропонувати дану послугу. Сьогодні в Україні онлайн кредитуванням як фізичних, так і юридичних осіб займається понад сорок організацій.

Процес проведення онлайн кредитування

Для того щоб отримати онлайн кредит, досить виконати наступні пункти: Перший етап - це вхід на сайт компанії, яка надає кредити онлайн. Обов'язково варто ознайомитися з усіма умовами надання кредитних коштів, а також уточнити кредитну ставку на те чи інший вид кредиту.

Наступний етап - це заповнення необхідної анкети, яка буде містити всю інформацію про позичальника. Після заповнення всіх пунктів і внесення особистих даних, потрібно підтвердити відправку анкети на розгляд керівництва компанії кредитора.

Після того, як пройде 10-15 хвилин, зазвичай надається можливість дізнатися рішення банку про надання кредитних коштів. Однак, згідно з рішенням керівництва, може бути оголошений відмову. Якщо рішення буде позитивним, то грошові кошти будуть переведені на банківську карту позичальника.

Варто звернути увагу на те, що існує система онлайн підбору кредитних організацій, яка надає послуги з проведення даної сортування абсолютно безкоштовно. Завдяки даному сервісу надається можливість вивчення всіх умов тієї або іншої кредитної організації і вибрати найбільш підходящу для мети кредитування.

Кредити онлайн - це досить швидкий спосіб отримання швидких грошей на банківську карту. Якщо ви прийняли рішення оформити позику, вам потрібно надзвичайно серйозно поставитися до вибору кредитної організації. Зараз ми вам розповімо про те, на які моменти важливо звернути пильну увагу в першу чергу. Вибирайте організації, які мають бездоганну репутацію і тривалий час працюють на ринку такого роду послуг. Завжди перевіряйте умови доставки договору. Звертайте особливу увагу на текст, який написаний дрібним шрифтом. У ньому найбільш цінна інформація. Якщо ви прислухаєтеся до наших рекомендацій, то зможете оформити кредит на вигідних для себе умовах.

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99