Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Секрети правильної кредитної позики

Автор: Vladislav
31.03.2017 18:06

Вступ в кредитні відносини - економічна операція, що дозволяє швидко отримати бажані матеріальні цінності або велику суму грошей на умовах поступової виплати боргу. Однак не обходиться без підводних каменів, через які люди істотно переплачують і виявляються в значному мінусі. Щоб не потрапити в неприємності, слід позбутися будь-якого невігластва в цій темі.

Репутація банку

Відгуки клієнтів, популярність, позиція на загальному ринку є гарантами того, що клієнт буде дійсно якісно обслужений. Особливу пильність слід виявляти при умовах підвищеної ключової ставки. Не варто мати справу з кожним закладом, який пропонує вигідні умови. Найкраще взяти позику у перевіреної компанії. Докладне вивчення інформації про підприємство на сторонніх джерелах і перевірка його реєстрації в Центробанку можуть уберегти від фінансових втрат.

Уважне читання паперів

Згідно із законом у позичальника є 5 днів на вивчення договору і прийняття рішення. Не слід шкодувати часу і сил на уважне прочитання кожного пункту, адже від цього залежить умови фінансових зобов'язань перед кредитором. Всі переговори обов'язково повинні бути письмово закріплені.

Кредит заради прибутку

Вступати в кредитні відносини заради сьогочасної примхи недалекоглядно. Раціональніше вкластися в щось, що принесе подальшу вигоду: покупка житла, освіту, відкриття бізнесу.

Зверніть увагу, що на сайті osnova-m.com.ua/mebel/uchebnye-zavedeniya.html ви можете придбати якісні меблі для школи за найвигіднішими цінами.

Своя валюта

Деякі програми та підприємства рекламують кредит в іноземній валюті як мало не чудодійний спосіб збагачення, однак здоровий глузд і досвід підказує, що валютні ризики, особливо при нинішніх коливаннях волатильності курсу рубля до долара можуть залишити позичальника ні з чим.

Застереження щодо видачі банківської карти

Карта є дуже зручним сучасним засобом платежу, однак існує небезпека, що шахраї отримають до неї доступ. Щоб знизити ризик, бажано встановити ліміт на розтрату. Користуються послугою мобільний банкінг рекомендується уважно стежити за своєю технікою, встановлювати захист.

Інші значущі заходи безпеки:

Перед взяттям кредиту обов'язково повинен бути проведений вдумливий підрахунок доходів і витрат. Може трапитися так, що різниця вийде менше нуля. У такому випадку гра не варта свічок.

Краще уникати послуг юристів, заманливо пропонують швидкий прибуток за діючими схемами. Для таких людей зазвичай в пріоритеті власної збагачення за рахунок простих громадян

Всі документи і договори повинні строго зберігатися аж до закриття угоди.

У питанні фінансових операцій пильність не буває зайвою! Краще округляти доходи в сторону мінуса, а витрати, навпаки, перебільшувати.

Не варто брати кредит в банку, де вже відкрито депозитний рахунок, інакше при позбавленні банку ліцензії отримати страховку за депозитом до виплати боргу не вийде.

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99