Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Який вибрати вбудований холодильник?

Автор: Vladislav
15.12.2018 17:55

Пройшли ті часи, коли до холодильників не висувалося жодних естетичних вимог. Для споживача було головним, щоб побутова техніка виконувала свої основні функції, все інше - другорядне.

Тепер же при виборі обладнання для кухні людина важлива не тільки функціональність, але і на надійність, зручність, дизайн і інші характеристики.

Для того, щоб техніка органічно вписалася в інтер'єр приміщення, віддають перевагу вбудовуваним холодильників. Вони не займають багато місця, поєднуються з іншим обладнанням та меблями. При цьому важливо правильно вибрати встраиваемый холодильник Electrolux. Як же це зробити?

Не варто купувати першу-ліпшу техніку, навіть якщо менеджер магазину дуже переконливий і обіцяє, що вона точно впишеться в інтер'єр приміщення. Краще не поспішати і комплексно підійти до питання вибору. Отже, на що звернути увагу при покупці? У цьому допоможуть прості поради.

Розміри холодильника

Холодильник складно назвати компактною технікою. Він займає більшу частину кухні, тому перш ніж придбати подібне обладнання необхідно визначитися з допустимими габаритами. В іншому випадку техніку доведеться міняти на іншу, а це тягне за собою фінансові витрати.

Отже, для початку необхідно заміряти місце, відведене під холодильник. Для цього заміряються відразу 3 параметра: ширина, висота і глибина. Холодильник повинен встати точно врівень з іншими меблями і технікою. Якщо обладнання буде більше хоча б на кілька сантиметрів, це порушить загальну концепцію. Краще, якщо в глибину холодильник буде трохи менше, в такому варіанті його можна висунути на необхідну відстань.

Якщо по ширині і глибині техніка має стандартні розміри: ширина 54-58 см, глибина 53-55 см. Те ось висота може різнитися. За параметром холодильники поділяють на групи:

Висота 50 см. Такі холодильники використовуються переважно для невеликих приміщень. При покупці такої техніки варто враховувати, що вона не має морозильної камери, її доведеться докуповувати і встановлювати окремо. Найчастіше подібні холодильники використовуються для невеликої сім'ї або в якості додаткового обладнання. Перш ніж поїхати у відпустку, з холодильника витягніть все швидкопсувні продукти. В іншому випадку після повернення доведеться його очистити і видалити неприємний запах, що само по собі є непростим завданням.

Висота 50-200 см. Більшість моделей мають вбудовану морозильну камеру. При цьому варто враховувати, що чим вище техніка, тим складніше її вписати в загальну концепцію приміщення і вбудувати в дизайн, особливо, якщо приміщення позбавлене великої кількості підвішених на достатній висоті шафок.

Side-by-side. Такі холодильники мають дві стулки. Одну частину повністю займає холодильник, другу - морозильна камера. Цей різновид зручна і вирішує відразу кілька завдань. Її вибирають, коли важлива наявність морозилки, при цьому немає можливості встановити техніку великої висоти. Хоча холодильники side-by-side мають достатню висоту.

Щоб холодильник точно вписався в інтер'єр кухні, купувати його рекомендується разом з усією іншою кухонною технікою і меблями. Таким чином, можна заздалегідь опрацювати загальну концепцію і створити макет.

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99