Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Які основні переваги отримання позики онлайн?

Автор: Vladislav
05.04.2017 01:32

У міру розвитку сучасних технологій в загальному і інтернету зокрема, сучасним людям стали доступні можливості, про які порівняно недавно не доводилося навіть мріяти. Однією з таких можливостей цілком справедливо можна назвати отримання позики через інтернет.

Ключові, значимі для клієнта, характеристики онлайн-кредитування полягають в його наступних позитивних особливостях:

  • - Можливість оформлення кредиту, не виходячи з власного будинку. Для подачі заявки на видачу кредитних коштів зовсім необов'язково відправлятися в офіс кредитної організації, заповнювати якісь папери, попередньо відстоявши в черзі кілька годин. Подати відповідну заявку можна через сайт організації, що само по собі досить зручно. По-перше, не потрібно кудись вирушати і втрачати час в чергах, по-друге, на сайті будь-який МФО завжди є кредитний калькулятор, за допомогою якого будь-яка людина зможе з точністю до 1 рубля встановити вартість кредиту і, знову ж таки, не виходячи з будинки порівняти умови кредитування, пропоновані різними організаціями.
  • - Можливість отримання кредитних коштів будь-яким підходящим для клієнта шляхом. В абсолютній більшості випадків кошти, виділені позичальникові в рамках мікрокредитування видаються позичальнику в офісі кредитора, однак коли мова заходить про мікрокредитування через інтернет, спектр можливостей для передачі грошових коштів позичальнику значно розширився. Можливість передачі грошей з рук в руки від кредитора до клієнта залишилася, але також грошові кошти можуть бути перераховані на банківську карту позичальника, на його електронний гаманець в одній з електронних платіжних систем, є і можливість доставки грошей клієнта додому.

До речі, вас можуть зацікавити онлайн займы в Казахстане, які ви можете отримати на сайті zajmy.kz на вигідних умовах!

Не варто мовчати і про той факт, що при величезній кількості значущих переваг, розглянута різновид кредитування не має ніяких недоліків, якщо порівнювати її з традиційним кредитуванням. Можливо, саме такий стан справ сприяє динамічному розвитку онлайн-кредитування. Кількість людей, які відкрили для себе кредитування через інтернет і почали стабільно користуватися такою послугою, неухильно зростає рік від року. Разом з кількістю клієнтів зростає і кількість МФО, які почали надавати свої послуги за допомогою інтернету, що було цілком передбачуваним результатом.

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99