Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Кредит готівкою - плюси і мінуси

Автор: Vladislav
11.09.2016 14:26

Кредит готівкою - сьогодні є найпопулярнішим видом кредитування. Цей вид кредиту незамінний в тому випадку, коли споживачеві необхідна певна сума на особисті цілі і в найкоротші терміни. Сьогодні банки пропонують різні програми, які відрізняються один від одного як умовами, так і порядками оформлення. Позичальнику тільки необхідно ознайомитися з усіма позитивними і негативними сторонами тієї чи іншої програми, і вибрати найоптимальніший варіант.

Плюси кредиту готівкою

Напевно, найвагомішим аргументом для оформлення споживчого кредиту є можливість отримати гроші без забезпечення і поручителя з наданням мінімального пакета документів. Таким чином, потенційний позичальник при заповненні анкети, надання паспорта і довідки про щомісячний дохід - отримує кредит. Останнім часом банки почали пропонувати постійним клієнтам - кредит без справки о доходах. Він, в свою чергу, дуже зручний для тієї частини населення, які отримують зарплату в конверті. Звичайно, кожен банк має свої індивідуальні вимоги до оформлення кредиту, але більшість намагаються обмежитися стандартним пакетом.

Ще одним позитивним аргументом буде те, що банки розглядають заявку в найкоротші терміни. Після того як потенційний позичальник надає в банк повний пакет необхідних документів, через пару годин можна дізнатися попередній результат. Якщо за результатом кредитного скорингу, клієнтові не приходить відмова, то буквально через кілька днів Позичальник отримає гроші. Деякі банки по експрес-програмою можуть видати гроші в день звернення.

Населення України часто вдається до споживчих кредитів через розмір суми, в середньому він коливається від 15000 і до 100000. Максимальна сума для позичальника встановлюється індивідуально. Але в споживчому кредитуванні найчастіше позичальник сам вибирає суму щомісячного платежу і в будь-який час може скористатися послугою дострокового погашення, що теж ставитися до плюса.

Мінуси кредиту готівкою

До основного недоліку кредиту готівкою відноситься високий річний відсоток, який встановлюється індивідуально виходячи з платоспроможності позичальника. І значно піднімається для юридичних осіб і громадян з "чорної" зарплатою. Тому при виборі програми, необхідно розуміти що, при полегшеному варіанті і мінімальному пакеті документів з'являється ризик для банку і в підсумку велика переплата для позичальника.

Зважуючи, всі плюси і мінуси, позичальник зможе без праці прийняти правильне рішення. Головне - не забувайте повертати борг вчасно. Бережіть довіру банку, адже один прострочений платіж, може порушити всю ідилію.

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99