Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Споживчі кредити

Автор: Vladislav
11.09.2016 14:31

В даний час широку популярність придбали споживчі кредити. Адже ця гарна можливість придбати бажану річ при цьому, не збираючи на неї гроші. При цьому доступний цей банківський продукт практично кожному.

Суть цього кредитування полягає в тому, що банк дає гроші на певні витрати поточного характеру. У зв'язку з цим за характером майбутнього витрачання споживчі кредити можна поділити на цільові і без цільові.

Якщо кредит потрібен для придбання якоїсь речі, то в кредитному договорі буде вказано предмет кредитування. Такий вид кредиту найчастіше оформляється безпосередньо в місцях продажу.

Чи не цільові кредити видаються у відділеннях банків.

Найчастіше люди беруть споживчі кредити на придбання меблів, побутової техніки, будматеріалів для майбутнього ремонту і інші.

До речі, вас може зацікавити інтернет-магазин ugospodara.com.ua, в якому можна придбати якісні системи зрошення та поливу за вигідними цінами!

Також споживчі кредити можна розділити на забезпечені і незабезпечені.

Під забезпеченим розуміють наявність поручителя, які є гарантом повернення кредиту і відповідають за це перед кредитною установою.

При другий кредит поручителі відсутні.

Для визначення максимальної суми кредиту банк керується одержуваними вами доходами. Ці доходи підтверджуються шляхом надання довідки про доходи терміном приблизно за 6 місяців.

При цьому при розрахунку суми кредиту банк керується щоб платежі по ньому становили близько 40-45% від доходів кредитоотримувача.

Якщо при укладенні кредитного договору в ньому вказується поручителі, то сума самого кредиту збільшується на 20%.

Перевагою такого кредитування є:

  1. 1. Швидкість оформлення;
  2. 2. Потрібно мінімальну кількість документів, що надаються.

Недоліків даного виду кредитування є велика кінцева сума переплат, вона може становити від 15 до 50% від вартості речі.

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99