Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Іпотечний кредит. Чи реально його отримати?

Автор: Vladislav
08.09.2016 16:02

Всі хочуть мати власне житло, в якому є все необхідне для прожиття, але найчастіше коштів на нього вистачає. Тому і виникає питання, чи можна отримати іпотеку, особливо при «зарплатах в конвертах». Ось кілька порад, які вас наблизять до заповітної іпотеки.

Іпотечний кредит. Чи реально його отримати?

Перший. Якщо ви хочете отримати кредит, шукайте банк, який його вам виділить. А не банк, який має більш низькі процентні ставки або витрати на оформлення. Тобто віддавайте перевагу банку, який пред'являє менші вимоги до кредитоотримувача.

Другий. Наступна ідея полягає в тому, що заявки потрібно подавати не в один, а в кілька банків. Тоді зростає ймовірність отримання іпотеки.

До речі, на сайті spalotus.me ви можете записатися в хороший СПА-салон, в якому ви справді можете гарно відпочити.

Третій. Спочатку дізнаємося, яка сума постійного доходу потрібна, для того щоб вам виділили необхідну суму кредиту, і які вимоги до документів пред'являються.

Четвертий. Деякі вимоги банк не озвучує, але може легко відмовити вам у кредиті. До таких причин належать: адміністративні покарання, судимості, кредитна історія, солідність вашої фірми, освіту, наявність власності, оплата комунальних платежів і інші.

П'ятий. Врахуйте, що власність, яку ви збираєтеся придбати, повинна подобатися не тільки вам, але і банку. Вам відмовлять, якщо квартира пов'язана з високими юридичними ризиками: право власності видано на підставі рішення суду; договір про довічне утриманні; продаж квартири проводиться за дорученням з боку власника; квартира знаходиться в будинку, що вимагає капітального ремонту і так далі.

Шостий. Уникайте складних операцій, і короткого терміну кредитування. Не заслуговують на довіру угоди, в яких беруть участь неповнолітні, немає документів на квартиру, складний обмін тощо.

Сьомий. Участь іпотечного брокера - це не тільки модно, але і неймовірно корисно. Порядний іпотечний брокер - це порадник, який зможе все організувати, проаналізувати і заощадити ваш час. Поганий брокер - це той, хто допоможе вам тільки відвезти і заповнити документи.

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99