Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як оформити кредитну карту дистанційно

Автор: Vladislav
09.07.2016 09:09

Оформити карту дистанційно, онлайн через інтернет і без відвідування відділення банку - це звична справа в 2016 році. Адже раніше це нам здавалося незвично і незручно. Але часи змінюються: все більше і більше людей починають цінувати свій час і воліють робити багато повсякденних справ дистанційно, не встаючи з комп'ютерного крісла. У цій статті розглянемо основні нюанси оформлення кредитної картки онлайн через інтернет.

Процес онлайн оформлення карти

Вибір банку і кредитної картки. Найперше, що Вам необхідно зробити, це зручніше всістися за комп'ютер і визначитися з банком, де Ви хочете оформити карту. Також на сайті банку виберіть яку саме карту Ви хочете оформити, тому що багато банків зараз пропонують клієнтам різні види карт. Також на етапі вибору банку, варто звернути увагу на мінімальні вимоги, які пред'являються банком для оформлення кредитів і кредитних карт. Якщо по мінімальним вимогам Ви проходите, то може приступати до наступної стадії.

Друзі сайту: вас може зацікавити сайт УИСГРА, на якому ви можете дізнатися більше про інститут стратегій глобального розвитку та адаптації.

Заповнення онлайн-заявки на кредитну карту. Перед початком заповнення анкети рекомендую підготувати всі необхідні документи для оформлення картки. Як правило, це паспорт і в деяких випадках, другий документ (посвідчення водія, СНІЛС, ІПН, військовий квиток та інші). В процесі заповнення заявки необхідно заповнювати графи в електронній анкеті без помилок і неточностей. Дані паспорта та інших документів повинні бути заповнені строго також як вказується в паспорті. Якщо в паспорті в графі «Ким видано» вказується зі скороченнями, то саме також необхідно вказувати і в анкеті. Також, це стосується графи «Місце народження» і даних прописки. Справа в тому, що при отриманні картки банк буде звіряти всі дані, які Ви вказали в заявці і якщо виявиться помилка або неточність, то в активації карти Вам відмовлять. Буде дуже прикро. Тому, заповнюйте заявку дуже уважно. Також, варто зауважити, що від повноти відомостей які Ви вказуєте в заявці, залежить підсумкове рішення по кредитній карті. Вказуючи номера телефонів свої, або робочі або контактної особи переконайтеся, що номери доступні. До речі, шанси на схвалення заявки збільшуються якщо в заявці вказувати як контактна особа - найближчих родичів (Мати / батько, брат / сестра, чоловік).

Очікування рішення по онлайн-заявці. Залежно від банку термін прийняття рішення може становити від декількох хвилин до декількох днів. Тут все залежить від того, як ваша онлайн-заявка обробляється. Деякі банки після отримання від Вас електронної анкети обробляють її в ручну, і відповідно термін прийняття рішення складе приблизно 1-2 дня. Але є банки, де після заповнення ваша анкета автоматично обробляється по скорингу і приймається попереднє рішення. В даному випадку термін прийняття попереднього рішення становить кілька хвилин. Нагадаю, що остаточне рішення буде тільки після того, як банк або представник банку отримає підписані Вами документи: договір на карту, копії паспорта. За результатом прийняття рішення, як правило приходить смс-повідомлення. У рідкісних випадках Вам можуть зателефонувати і озвучити рішення по телефону. Якщо протягом довго часу Ви не отримуєте повідомлень про результат, то рекомендую звернутися в колл-центр банку і дізнатися самостійно.

Доставка карти і підписання документів. У разі схвалення карту можна отримати у відділенні банку. Але більшість банків, які дистанційно приймають заявки на кредитну карту, як правило доставляють карти кур'єрською службою. Кур'єр доставить карту за зручним для Вас адресою. При собі необхідно мати паспорт. Термін доставки в обох випадках становить до 5-7 днів.

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99