Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Кредитні карти під заставу вкладу

Автор: Vladislav
10.07.2016 22:53

Для тих, хто хоче зробити собі кредитну історію, або тим кому банки не дають кредит або кредитну карту, пропозиція з оформлення кредитних карт під заставу вкладу буде дуже актуальною і цікавою. Даний спосіб отримання кредиту є найбільш простим і доступним.

Справа в тому, що якщо ви відкриваєте вклад у банку і залишаєте заявку на кредитну карту під заставу вкладу, банк може і не перевіряти вашу кредитну історію, або перевірити, але все одно видати карту. Адже банк, все одно в даному випадку нічого не втрачає. Якщо ви не будете платити по кредитній карті, банк вам просто напросто не видасть внесок поки ви не погасите заборгованість по кредитній карті. Тобто, це саме безрисковое кредитування для банку. Практично відсутність ризику для нього.

Друзі сайту: ви можете купить игры на Playstation 4 за низькими цінами, якщо любите проводити час, граючи в приставку.

Плюси кредитних карт під заставу вкладу

  1. Більш вигідні тарифи по карті (знижена ставка, відсутність плати за рік. Обслуговування).
  2. Можливість зробити собі кредитну історію в цьому банку. Ідеально підходить для молодих людей, які ще не разу не брали кредитів.
  3. Можливість виправити кредитну історію. Якщо у вас раніше були прострочення в банках, то в подальшому отримати кредит дуже складно. Але є вихід. Відкриваєте вклад і кредитну карту під заставу вкладу, користуєтеся пільговим періодом щомісяця протягом 6-12 місяців і таким чином, в вашу кредитну історію буде додана дана інформація (про користування кредитною карткою без прострочень).

Надалі, при зверненні в банки, вони будуть аналізувати і перевіряти вашу кредитну історію і там буде видно інформація про те, що ви справно платите по кредитній карті і це буде позитивним чинником при розгляді заявки, так як більш пізні кредити в кредитній історії мають більший вага. Таким чином, ви можете створити або виправити собі кредитну історію.

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99