Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Кредитна історія. Важливі поради

Автор: Vladislav
08.07.2016 16:52

Кредитна історія - документ, в якому міститься ваша кредитна інформація. Поточні і закриті кредитні рахунки, розмір платежів, банки, в яких ви брали кредит, або хоча б раз зверталися за позиковими коштами. Одним словом - все. За кредитної історії вас оцінюють як позичальника. Якщо кредитна історія хороша - кредит схвалюють (причому, як правило, на більш вигідних умовах). Якщо кредитна історія погана, в кредиті відмовляють. На сьогоднішній день кредитна історія є майже у кожного працездатного громадянина.

Як отримати кредитну історію

Кредитну історію можна отримати, як в самих БКІ, звернувшись туди особисто, так і онлайн. Один раз на рік кредитну історію вам зобов'язані надати безкоштовно. Є одне але: все кредитні бюро розташовані в столиці. Жителям інших міст і областей набагато зручніше запросити отримання кредитної історії через інтернет.

На що звернути увагу в кредитній історії

Отримавши вашу кредитну історію, в першу чергу перевірте правильність персональних даних - імені, прізвища, по батькові, дати народження - а також інших даних. Якщо ви виявите неточності, важливо негайно їх виправити. Це потрібно для того, щоб при зверненні в банк до вас не виникло ніяких питань. Так само потрібно вчинити з інформацією про ваші кредитах. Якщо ви ніколи не зверталися в банк, зазначений в вашої кредитної історії, і не дозволяли йому доступу до неї, цю «зайву» інформацію потрібно виключити.

Друзі сайту: ви можете перейти на сайт, на якому можна придбати якісні пластикові вікна за найвигіднішими цінами.

Далі вам потрібно оцінити вашу кредитну історію і вжити заходів до її поліпшення. Наприклад, якщо ви побачите, що в кредитній історії відображена інформація, що ви неакуратно закривали ваш попередній кредит (і це дійсно було так), для виправлення кредитної репутації ви можете взяти невеликий кредит і розрахуватися по ньому максимально старанно. Ваша кредитна історія покращиться!

Як правильно користуватися кредитною історією

Кредитна історія потребує вашої постійної уваги. Щоб бути впевненим у вашому кредитному завтра, ви повинні сьогодні докласти максимум зусиль до того, щоб ваша кредитна історія завжди була в повному порядку. Як цього добитися?

Контролювати кредитну історію. Перевіряти її не рідше двох разів на рік і обов'язково перед тим, як звернутися в банк за новим кредитом.
Своєчасно виправляти помилки і неточності в вашої кредитної історії. За статистикою 7% кредитних історій українських позичальників містять помилки, допущені співробітниками банків.

Постійно покращувати кредитну історію. Кредитна історія - документ не остаточний. Виконуючи нескладні дії, згодом ви зможете зробити вашу кредитну історію майже ідеальними, а значить, шанси на схвалення кредиту - майже стовідсотковими!

За допомогою кредитної історії ви можете не тільки підвищити свої шанси на кредитування, але і домогтися кращих умов. Гарна кредитна історія може знизити процентну ставку по кредиту на 0,5-2,0%! Крім того, з гарною кредитною історією ви завжди зможете претендувати на велику суму, на більш тривалий термін, бонуси і привілеї від обраного вами банку. Не соромтеся звертати увагу банківських працівників на стан вашої кредитної історії і вимагати поліпшення умов кредитування.

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99