Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Важливі нюанси кредитування

Автор: Vladislav
23.06.2016 14:15

Незважаючи на цікаві варіанти, які наразі пропонують наші банки, є певні правила, яких варто дотримуватися в той час, коли ви вирішуєте взяти кредит. Актуальне це питання не тільки для людей, які проживають в столиці України, але і для тих, які ведуть свою діяльність за її межами. Отже:

Розгляньте пропозицію не від одного, а мінімум від шести-семи банків. Чим більше варіантів ви вивчите, тим вище ймовірність знайти максимально вигідну процентну ставку і термін по оплаті, адже кредиты в банках Украины зараз досить популярні і пропонуються фактично на кожному кроці.

Пам'ятайте, що між собою взаємопов'язані термін виплати кредиту, відсоткова ставка на нього і сума вашої майбутньої позики. Часто зустрічаються моменти, коли через термінову необхідність в певній сумі грошей, людина за 3 роки переплачує за взяті нею кошти загальний обсяг грошей, який більший за початкову позику приблизно в 3 рази.

Не варто тільки на слова вірити фахівцям. Обов'язково перед підписанням документа прочитайте його. Зверніть увагу на дані, зазначені дрібним шрифтом.

Пам'ятайте про те, що такі речі, як страхування і певний внесок в кожному банку можуть відрізнятися, причому помітно. Це додаткові послуги, які проводяться на добровільних засадах, не є обов'язковими. Це також може знизити ваші витрати.

Оформляючи кредит пам'ятаєте «золоте» правило - берете ви чужі гроші, а віддавати будете свої. Тому заздалегідь продумайте, чи справді для вас настільки доцільно взяти кредит в банку? Може простіше зменшити свої витрати і спробувати знайти додаткові джерела фінансування. Фахівці радять брати кредит в банку тільки в разі, якщо під загрозою життя одного з ваших родичів або на дану суму грошей ви плануєте розвиток свого бізнесу. Де краще взяти кредит - вирішуєте тільки ви, але спирайтеся на вищенаведену інформацію.

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99