Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Вигода інвестицій в золото

Автор: Vladislav
28.01.2017 12:37

Золото - це дорогоцінний метал, який суспільство брало з давніх часів і приймає до сих пір як надійний засіб для вкладення і заощадження своїх коштів. Не дивлячись навіть на мінливість фінансової системи - золото продовжує користуватися попитом у всіх країн.

З моменту свого впровадження в фінансовий ринок золото зростає, і вже згідно з останніми даними цей метал подолав свій знаменний рубіж, і на сьогодні вартість однієї унції становить близько 1500 доларів США.

Такі зміни нікого не дивують. Як вважають експерти, що для будь-якого інвестора необхідно зберігати свої кошти в золоті, так як це покращує всі показники прибутковості і зменшує ризик. Це пояснюється тим, що золото наділене багатьма захисними властивостями. Економісти стверджують - це найнадійніший інструмент для хеджування особливо від інфляції.

До речі, вас також може зацікавити скупка золота на вигідних умовах на сайті nevskoezoloto.ru.

Важливий момент полягає ще в низькій кореляції по відношенню до інших фінансових активів, тобто дорогоцінний метал не вельми піддається ринковому впливу. Це ще раз було перевірено в період кризи, коли спостерігалося зниження товарних індикаторів, а вартість золота ставала тільки вище.

При покупці золота власник страхує всі свої кошти від можливих коливань всього валютного ринку, особливо від ослаблення долара. Активний попит на золото почав рости після того, як долар перестав справлятися з функцією світових грошей.

Вартість золота формується на ринку в залежності від наданого пропозиції і попиту на всьому фінансовому ринку. З роками тенденції попиту і пропозиції дуже знизилися, тому що золото постійно потрібно, а його видобуток зменшується. І відповідно вартість золота стрімко зростає і в ту ж чергу попит стає вище.

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99