Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Інвестиції в золото

Автор: Vladislav
27.07.2016 15:10

У сучасних нестабільних фінансових умовах довгострокове інвестування в золото може убезпечити не тільки від інфляції, але і забезпечити непоганий прибуток для інвестора. Чому саме золото? Та тому що це найдавніший, з багатовіковою історією, інвестиційний інструмент, який також був гарантом усіх лімітованих грошей на протязі багатьох років. А все це, тому що інвестування в золотий метал має свої незаперечні переваги.

Першим з них є гарантований стабільний ріст, адже золота дуже мало залишається в надрах землі і з кожним роком його вартість зростає, незалежно від фінансової погоди. Така ж тенденція буде намічатися і наступні роки. Ще одна перевага інвестування в золото - це, безумовно, те, що воно є реальним товаром, який можна підтримати в руках, а не просто актив для спекуляції. І в разі інфляції, при різкому знеціненні грошей, золото залишається стабільним, навіть дозволяючи отримувати непоганий пасивний дохід.

Звичайно, обручальные кольца одесса не найкращий варіант саме для інвестування (їх потрібно купляти для визначної події життя), але ювелірні вироби із золота теж можуть розглядатися, як спосіб зберегти кошти.

Також золото в сучасних ринкових умовах протиставлено долара, і спостерігаються тенденції, коли при падінні цієї грошової одиниці дорогоцінний метал істотно зростає в ціні. Тому маючи золотий запас, можна реально убезпечити себе від негативних коливань світової валюти.

Незважаючи на очевидні переваги інвестування в золото, можна повністю і сліпо довіряти фінансовим прогнозам. Адже хоча золото привабливий і стабільний предмет для інвестування, але все-таки і йому властиві невеликі певні ризики. Тому аналітики і рекомендують саме довгострокове інвестування, адже якщо метою є короткострокова перспектива, то ступінь надійності такої ж, як при інвестуванні в нафту і акції. До того ж радять золото продавати і купувати, не чекаючи, піку його мінімальної і максимальної ціни. І слід пам'ятати, що золото - не панацея для ледачих інвесторів, а фінансовий інвестиційний інструмент, який вимагає уваги і участі для отримання максимального доходу.

І хоча інвестиції в золото - це древній і стабільний інвестиційний інструмент, все ж сучасні аналітики по-різному прогнозують майбутнє на ринку вкладень в золото. Багато впевнені, що покупка золота - це надійність і стійкість в будь-яких фінансових ситуаціях, включаючи інфляцію і дефолт. Але є і такі, які, посилаючись на зростання вартості і подальшу рецесію в 80-х роках минулого століття, прогнозують втрату вартості золота і в найближчому майбутньому. Адже з 2005 року спостерігається неабиякий зростання цін на золото за період декількох десятиліть. Тому багато аналітиків очікують спаду цін за унцію золота і не рекомендують покупку цього дорогоцінного металу в цей момент, тобто на піку вартості, адже можна втратити частину вкладених грошей. Але яким би не був вибір, вкладати гроші в золото чи ні, слід не тільки прислухатися до порад фахівців, але аналізувати отриману інформацію і зіставляти факти, і тоді інвестиції в золото будуть прибутковими, хоча б в довгостроковій перспективі.

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99