Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Переваги та недоліки дворівневих квартир

Автор: Vladislav
26.03.2017 14:07

На вітчизняному ринку нерухомості дворівневі квартири рідкість. Їх можна зустріти тільки в великих містах, наприклад, таких як Харків.

Такого виду житло було популярно серед покупців близько 10-15 років тому. Двоповерхові квартири в той час могли дозволити собі тільки бізнесмени і дуже багаті люди. Потім попит значно знизився, але в останні роки дана нерухомість знову стає популярною. Якщо раніше покупців цікавив тільки простір, то сьогодні вони звертають особливу увагу на планування.

Відзначимо, що лише мала частина забудовників беруться за будівництво таких квартир. Це пов'язано з труднощами в складання проекту і підключенням комунікацій.

При цьому, продажа квартир в Харькове бурно розвивається, тому можна знайти досить вигідні варіанти і серед дворівневих квартир.

Розглянемо переваги і недоліки дворівневих квартир.

переваги

  • Велика площа (в середньому 120 квадратів). Це дає можливість втілити в реальність будь-які побажання по плануванню.
  • Зручне зонування. На першому поверсі звичайно розташовується вітальня, кухня і робочий кабінет, а другий поверх можна назвати «сімейним». Там знаходиться спальня і дитяча кімната.
  • Сходи. Простір під сходами можна використовувати в якості комори або гардеробної шафи.
  • Вид з вікон. Велика площа дозволяє встановлювати великі панорамні вікна з яких буде відкриватися прекрасний вид.

До речі, на сайті http://an-gorod.com.ua/real/flat/sale ви можете переглянути актуальні оголошення щодо продажу квартир.

недоліки

  • Серйозна конкуренція з будинками. Їх планування хоч і схожі, але таунхауси виграють за рахунок окремого входу і власного дворика.
  • Сходи. З одного боку, вона має свої плюси, але з іншого - вона займає досить багато простору в квартирі. Також сходи можуть стати причиною нещасних випадків, особливо для тих сімей, у яких є маленькі діти.
  • Вартість. Такі квартири коштують приблизно на 20% дорожче ніж однорівневі квартири з тією ж площею.
  • Послуги ЖКГ. Витрати на оплату рахунків будуть серйозною проблемою для мешканців.
  • Низький попит. Якщо з яких-небудь причин власник дворівневої квартири вирішить продати її, то йому доведеться зіткнутися з труднощами. Попит на таку нерухомості низький і продати її дуже непросто.
 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99