Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Види матраців і їх особливості

Автор: Vladislav
01.03.2017 00:40

Матрац - це те, на чому людина проводить більшу частину нічного відпочинку. Від того, наскільки він грамотно підібраний, залежить не тільки комфортабельність сну і здатність нормально висипатися, але і стан здоров'я. Занадто жорстка або м'яка ліжко не просто не дасть швидко заснути і як слід розслабитися після закінчення важкого дня, а й може стати причиною викривлення хребта та інших проблем зі спиною.

Щоб правильно вибрати матрац в інтернет магазині https://m.namatrase.kiev.ua/, необхідно мати хоча б поверхневе уявлення про його основні види. Класифікацію прийнято проводити за особливостями конструкції, безпосередньо впливає на жорсткість і пружність ложа. Залежно від наявності або відсутності пружин, все сучасні матраци можна поділити на:

  • пружинні
  • безпружинні

Не можна стверджувати, що будь-який з цих двох видів кращий за інший. Відчуття від їх використання сильно відрізняються. Хороші моделі є і в першому, і в другому таборі. Найширший асортимент виробів середньої жорсткості пропонується серед пружинних матраців, найрізноманітніший вибір жорстких моделей представлений серед варіантів без пружин.

Пружинні матраци

Матраци цього класу можна поділити на дві групи, що відрізняються особливостями конструкції:

З залежними пружинами - переважно недорога бюджетна продукція. Кожна пружина в блоці жорстко з'єднана з розташованої поруч, і при натисканні на неї, в рух приводяться і сусідні. При цьому підтримуючий ефект знижений, але цей незначний мінус компенсується низькою вартістю вироби.

З незалежними пружинами - кожна пружина розміщується в окремому чохлі, з сусідніми вона контактує тільки його стінками. Таке рішення дозволяє повністю виключити неприємні коливання конструкції, і рівномірно розподіляти навантаження по всій ліжка. Матрац підлаштовується під форму тіла сплячого ідеально, прогинаючись тільки там, де це необхідно. Підтримуючий ефект хороший, робота безшумна, єдиний мінус - більш висока ціна.

Чим менше діаметр використовуваних пружин, тим рівномірніше розподіляється тиск, тим точніше матрац приймає потрібну форму, тим комфортніше на ньому спати.

Безпружинні матраци

Оптимальний вибір для тих покупців, хто вважає за краще спати на ліжку з високою або середньої жорсткості. Вироби виробляються з декількох шарів різних за властивостями і пружності матеріалів, або з одного матеріалу, що характеризується однорідною структурою. Відрізняються такі основні види безпружинних матраців:

З натурального латексу - завжди пружні, при цьому можуть випускатися в широкому діапазоні жорсткості, включаючи малу, середню і високу. З великою точністю відпрацьовують контури тіла сплячого.

З поролону, штучного латексу, пінополіуретану - відмінно провітрювані, жорсткі, здатні довгий час витримувати великі навантаження, швидко повертаючись до свого початкового зовнішнього вигляду. Рекомендовані до покупки дітям і підліткам, а також людям, які відчувають проблеми зі спиною.

З поєднання кокоса і латексу - багатошарові моделі, зазвичай жорсткі. Мають обмеження по вазі - не більше 90 кг на одне місце, інакше термін їх експлуатації значно знижується. Відповідне рішення для шанувальників екологічних матеріалів.

З кокоса - характеризуються екстремальної жорсткістю. Відчуття від сну на них практично не відрізняються від відчуттів при сні на вкритому ковдрою підлозі, відмінність полягає лише в більшій мірі пружності. Такі матраци купуються тими, хто вважає за краще спати на дуже жорсткому ложі, або вибираються за призначенням лікаря.

У будь-якому випадку, підбирати матрац потрібно, орієнтуючись в тому числі і на своє власне враження. Адже такі покупки відбуваються на роки вперед, і від правильності вибору безпосередньо залежить зручність нічного сну.

 

Читайте статьи по теме

Экономика ТВ (видео)




Смотреть другие видео/новости…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99