Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Квартира в новобудові чи вторинна нерухомість? Що вибрати?

Автор: Vladislav
01.03.2017 00:35

Поняття первинного і вторинного ринку. Переваги квартири в новобудові і на вторинному ринку житла. Особливості придбання нерухомості в обох сегментах ринку.

На ринку нерухомості можна знайти два різновиди житла. До першої категорії відноситься первинне житло - це нерухомість, що купується безпосередньо у забудовника, яка зовсім недавно введена в експлуатацію або ж буде здана в певні в договорі інвестування терміни. До іншої категорії відноситься вторинне житло, яке раніше комусь належало. Детальніше ви можете дізнатися на сайті http://budcapital.kiev.ua. Вибір житла з даних категорій найчастіше стає скрутним в силу багатьох факторів.
Особливості квартири, придбаної в новобудові.

Переваги

Подібна нерухомість відрізняється більш привабливими характеристиками, при її будівництві використовувалися більш сучасні технології і більш сучасні матеріали. У щойно збудованій квартирі, в числі інших переваг, вже в наявності пластикові вікна, засклена лоджія, прилади для обліку води, електрики і газу. Часом забудовник може запропонувати повну обробку квартир, відповідний проекту по цікавою для покупця ціною.

У новозбудованому будинку всі інженерні мережі та комунікації нові, а покрівлю та фасад будівлі радують око. Електропроводка в нових квартирах з успіхом витримує надається на неї навантаження. Також забудовник зазвичай бере на себе зобов'язання по благоустрою прилеглої до будинку території, це зазвичай парковка для автомобілів і доглянутий двір з дитячим майданчиком.

Саме тому новостройки на Печерске - це досить привабливий варіант.

Недоліки

Однак, часто забудовники порушують взяті на себе зобов'язання з розвитку інфраструктури в районі забудови (не хочуть будувати дитячі садки та школи, заплановані раніше), в зв'язку з чим, люди купили в новобудовах квартири змушені возити дітей в дитячі садки і школи в інші райони, а це дуже незручно. У зв'язку з недоліком необхідного місця для забудови, а так само необхідного фінансування, в великих містах все частіше новобудови споруджуються на околицях міста, що викликає необхідність набувачів нового житла, добиратися громадським і особистим транспортом на роботу в центр міста. Також забудовник може значно затримати термін здачі житла в експлуатацію, що в кінцевому підсумку псує плани власників нових квартир. Я вже не кажу про велику кількість заморожених будівництв. І таких прикладів багато. Тому покупка новобудови зараз, аж ніяк не безпечна справа. Ніхто не дасть гарантій, що будинок буде добудований. Навіть якщо весь пакет документів перевірив юрист, він не може дати 100% гарантій закінчення будівництва.

 

Читайте статьи по теме

Экономика ТВ (видео)




Смотреть другие видео/новости…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99