Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Дизайн сайту: певні особливості розробки

Автор: Vladislav
03.03.2017 00:33

Існує кілька варіантів розробки дизайну сайту. Суть їх зводиться до отримання дизайн-макету (далі просто макета), який буде відображати його майбутній зовнішній вигляд. Напевно, в якості основних, можна виділити варіанти, істотно відрізняються один від одного за обсягом власних робіт і розміру необхідних витрат, такі як:

  • дизайн сайта на заказ
  • використання платних готових шаблонів.
  • використання безкоштовних шаблонів
  • самостійна розробка

Залежно від того, яким шляхом піти, у великій мірі залежатимуть всі подальші дії.

Наприклад, при виконанні робіт на замовлення, необхідно особливу увагу приділити їх докладного опису, тобто складання якогось технічного завдання, з якого дизайнер зможе більш точно зрозуміти, що в кінцевому підсумку потрібно отримати. На перший погляд це здається легко, але варто лише почати формулювати такі вимоги, стане зрозуміло, що це питання вимагає дуже ретельного опрацювання спеціалістами сайту tts.ua.

Але якщо цього не зробити, то той, хто буде виконувати ці роботи, змушений буде постійно займатися різними переробками для того, щоб повністю задовольнити побажання замовника. А це, природно, час і додаткові витрати, так як він може запросити підвищення вартості за рахунок фактичного збільшення обсягу робіт, який виник не з його вини.

Навпаки, в разі самостійної розробки макета, потрібно в першу чергу звернути увагу на оволодіння необхідних навичок роботи з графічними інструментами, такими, як Adobe Photoshop або GIMP. Це можна зробити, використовуючи відповідні навчальні курси, наприклад, такі як, наявні тут на сайті безкоштовні відеокурси Фотошоп для початківців (безкоштовна версія), відеосамоучитель GIMP або будь-які інші навчальні матеріали.
При цьому, звичайно, при самостійному дизайні важливо для себе визначити в якому напрямку йти при створенні макета, але складати ТЗ з докладним і точним описом всіх вимог до нього, немає необхідності. В цьому випадку самому добре зрозуміла кінцева мета цієї роботи і при необхідності спокійно можна вносити корективи, на відміну від випадку, коли це робиться на замовлення іншими людьми.

При цьому слід зазначити, що якщо займатися своїм сайтом, то в будь-якому випадку доведеться в якійсь мірі навчитися працювати з графічними редакторами, адже треба буде постійно розміщувати якісь графічні зображення, займатися підгонкою їх до зовнішнього вигляду свого сайту і іншими питаннями по його оформлення. Звертатися по кожному "чиху" до професійних дизайнерів буде дуже клопітно, та й досить накладно. Тому, самостійна розробка макета допоможе опанувати, настільки потрібними надалі, навичками роботи з графічними редакторами.

 

Читайте статьи по теме

Экономика ТВ (видео)




Смотреть другие видео/новости…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99