Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Основні принципи біржового трейдингу

Автор: Vladislav
28.11.2016 11:32

Трейдинг або торгівля на біржі – це досить специфічне заняття, головною особливістю якого є його суворе підпорядкування певним законам і правилам, незалежно від того, про який тип бірж йде мова. У зв'язку з цим, перше, що повинен зробити майбутній трейдер – це в повній мірі вивчити ці закони, вміти не тільки в них орієнтуватися, але і застосовувати на практиці, причому, досить оперативно. Тільки тоді трейдинг може виявитися прибутковою.

Закони ці, в принципі, досить прості, і запам'ятати їх зможе будь-хто. Перше з них – ви повинні думати тільки про торгівлю. Все, що знаходиться за межами біржі, там же, на час торгів, має залишитися, в голові повинен залишитися тільки трейдинг на біржі. Важливі увагу і гранична зосередженість, адже будь-яке уповільнення може вам коштувати цілого стану. Крім того, не намагайтеся порахувати отриманий прибуток до завершення угоди, бо в той момент, коли ви займетеся підрахунками, цей прибуток може зникнути.

Вже багато хто знає, що унікальний проект mmcis group index top 20 є самим оптимальним вибором для отримання бажаного стабільного щомісячного доходу. Для цього достатньо інвестувати будь-яку суму, що перевищує 100$.

До речі, на сайті https://ffin.ru/learning/ ви можете пройти навчання, завдяки якому дізнаєтесь про всі аспекти трейдингу.

Уважно стежте за причинно-наслідковими зв'язками, бо їх має все, що відбувається на біржі. Знання таких зв'язків дозволяє вам робити прогнози, а вони, в свою чергу, можуть стати гарантією не тільки отримання прибутку, але і уникнути дефолту, тобто практично моментального падіння котирувань, на яке багато хто трейдери просто не встигають реагувати.

Не забувайте про основні ринкові закони, бо вони правомочні на біржі. Попит породжує пропозицію, отже, ви повинні вміти вчасно оцінити відповідність цих двох показників і зіграти на дефіциті пропозицій, або надлишку оних, що, власне кажучи, і визначає формування і зміна вартості тих чи інших товарів.

Не забувайте страхувати свої активи, використовуючи для цього стоп-ордера, кілька активів, або обмежуючи кількість вкладених коштів. Пам'ятайте про те, що ви не можете стовідсотково гарантувати отримання прибутку, бо трейдинг на біржі завжди пов'язане з певним ступенем ризику. Так що важливо не піддаватися азарту і завжди мати запасний аеродром, на випадок форс-мажору.

 

Читайте статьи по теме

Экономика ТВ (видео)




Смотреть другие видео/новости…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99