Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Підготовка до торгівлі на ринку: Торговий план на день

Автор: Vladislav
21.03.2016 11:57

У першій статті на цю тему, яка описує мою торгівлю, я наголошував на важливості розуміння ринкової ситуації: де поточна дія пов'язана з посиленням, ослабленням або стабільним станом. У другій статті був зроблений упор на важливість у визначенні цінових рівнів як потенційних цінових цілей для торгового плану.

Концепція, яка об'єднує ці дві ідеї, і є для мене короткостроковій торгової системою на день. У кожного дня є своя індивідуальна структура по відношенню до ціни і силі / слабкості.

Визначення можливої ​​структури на день завчасно, можливо, є найважливішим навиком для внутрішньоденної торгівлі. Я говорю це тому, що Ви можете володіти навичками технічного аналізу і текстового матеріалу, але якщо Ви не правильно розрахуєте денну структуру, ви можете легко продати на ринку, який ось-ось злетить, і купити на падаючому, в неправильно розрахований час.

Структура дня це для мене як торгівля в середині, в якій простежується більш довга тенденція, хоча є невідповідності. Якщо Ви подивіться мою недавню замітку, в якій я описав одну зі своїх стратегій, то побачите, що рано вранці я продав S & P 500 Index, хоча всі мої індикатори говорили, що ринок висхідний. Причиною для цього послужив мій сигнал про те, що для зміцнення руху вгору у нас немає достатньої кількості покупців, і можливо ціна пішла б до рівня попереднього дня.

Друзі сайту: вас може зацікавити швидка установка обратного осмоса, якщо ви хочете, щоб вода у вашому домі була постійно очищена, а відповідно і корисна.

Іншими словами, я визначив потенційний діапазон дня, маніпулюючи цією інформацією.

У моїй підготовці до торгівлі на ринку я думаю про семиденний можливості структури:

  • 1. Діапазон дня - ринок буде коливатися навколо середньої вартості з відносно низькою волатильністю протягом дня, ймовірно закінчуючи день недалеко від рівня відкриття ціни і / або об'ємом середньозваженої ціни (VWAP);
  • 2. Тенденція дня до верхньої сторони - ринок відкриється в районі мінімальної ціни дня і буде рости протягом дня, закрившись в районі максимальної ціни. Ринок буде мати тенденцію залишатися вище свого VWAP протягом дня;
  • 3. Тенденція дня до нижньої сторони - ринок відкриється на рівні максимальної ціни дня і буде падати протягом дня, закрившись в районі мінімальної ціни. Ринок буде мати тенденцію залишатися нижче свого VWAP протягом дня;
  • 4. Денний прорив ціни вгору - ринок відкриється в межах діапазону, але будуватиме обсяг і залучати учасників на верхній межі діапазону, ведучи до прориву ціни вище діапазону, і подальшого прийняття ціни вище діапазону з цільним обсягом. Прорив ціни вгору є перехід від діапазону до зростаючої тенденції.
  • 5. Денний прорив ціни вниз - ринок відкриється в межах діапазону, але буде набирати обсяг і залучати учасників на нижній межі діапазону, ведучи до прориву ціни нижче діапазону, і подальшого прийняття ціни нижче діапазону з великим об'ємом. Прорив ціни вниз являє собою перехід від діапазону до знижувальної тенденції.
  • 6. Помилковий пробою ціни вгору - ринок відкривається в межах діапазону і переміщається вище діапазону, зазвичай з обмеженою участю та обсягом, який зменшується з більш високими цінами, тільки щоб відступити в діапазон і повернутися до VWAP. Помилковий пробою ціни вгору представляє розширення торгових умов діапазону.
  • 7. Помилковий пробою ціни вниз - ринок відкривається в межах діапазону і переміщається нижче діапазону, зазвичай з обмеженою участю та обсягом, який зменшується з більш низькими цінами, тільки щоб прийти в норму в діапазон і повернутися до VWAP. Помилковий прорив ціни являє розширення торгових умов діапазону.

Чому ці структури важливі?

На ринкових діапазонах і на помилкових пробоях ціни, ви будете торгувати на русі * наближеному * до VWAP і ціновому рівні попереднього дня. В аналізі тенденцій і пробою ціни, ви будете торгувати на русі, * віддаленому * від VWAP і наближеному до R1 / R2 / R3 або S1 / S2 / S3 рівнями цін. Іншими словами, буде зникати цінова сила і слабкість в діапазоні і на помилкових пробоях ціни і ви будете торгувати на умовах сили і слабкості під час пробою цінового рівня.

Без належного розуміння структури ринку і цінових рівнів, буде складно торгувати протягом дня. Ви будете дивитися на короткострокову позицію, випускаючи більш важливий питання, переміститися ціна ближче або далі від свого останнього (VWAP). Не можна сказати, що торгівля в короткостроковому інтервалі успішна. Швидше, Ви хочете розташувати її в межах більш широкого діапазону і розглядати денну структури так, щоб більший період часу і напрямок ринку працювало на Вас, а не проти. Ключем до торгівлі є визнання цих різних типів днів.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99