Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


6 переваг форекс-трейдингу в порівнянні з іншими видами інвестування

Автор: Vladislav
29.04.2017 21:22

Існує безліч різних переваг форекс-трейдингу в порівнянні з фондовими ринками і ринками ф'ючерсів, наприклад:

1. Низька маржа

Так само, як при ф'ючерсних і фондових спекуляціях, при торгівлі на Форексі трейдер здатний контролювати великі суми грошей, в основному, встановлюючи низьку маржу. Однак маржинальні вимоги для ф'ючерсів зазвичай складають близько 5% частки, або 50% загальної вартості акцій, а маржинальні вимоги на Форексі - 1%. Наприклад, маржа, необхідна для торгівлі іноземною валютою становить 1000 доларів за кожні 100 000 доларів. Це означає, на Форексі трейдер може оперувати сумами, в п'ять разів перевищують суму при торгівлі ф'ючерсами, або в 50 разів перевищують суму на фондовому ринку. Коли ви торгуєте на маржі, це може бути дуже вигідним способом розробити інвестиційну стратегію, але важливо також і усвідомлювати ризики, які ви приймаєте на себе. Ви повинні переконатися, що ви повністю розумієте, як буде працювати ваш маржинальний рахунок. Ви побажаєте переконатися, що прочитали маржинальне угоду з клірингової фірмою. Ви також можете поговорити з представником свого рахунку, якщо маєте будь-які питання.

Між іншим, эта ссылка допоможе вам, якщо ви хочете дізнатися що таке локування позицій на форексі.

Позиції, які ви маєте на рахунку, повинні бути частково або повністю ліквідовані на випадок, якщо доступна маржа на вашому рахунку знизиться до попередньо визначеного значення. Ви можете і не отримати маржін-колл перед тим, як ваша позиція буде ліквідована. Тому необхідно регулярно відстежувати свій маржинальний баланс і використовувати стоп-лосс ордери для кожної позиції, щоб обмежити ризик падіння.

2. Відсутність комісії і біржових зборів

Якщо ви торгуєте на ринку ф'ючерсів, необхідно платити біржові та брокерські збори. Торгівля на Форексі має таку перевагу, як відсутність комісії. Це набагато краще для вас. Ринок обміну іноземною валютою - світовий міжбанківський ринок, що дозволяє покупцям миттєво знаходити продавців і навпаки.

Незважаючи на те, що ви не повинні платити комісійні брокеру за з'єднання покупця з продавцем, спред зазвичай перевищує той, що виникає при торгівлі ф'ючерсами. Наприклад, якщо ви торгуєте парою японська ієна / долар США, форекс-угода буде відбуватися зі спредом в 3 пункту (дорівнює 30 доларів). Угода з ф'ючерсами ієни, швидше за все, буде мати спред в 1 пункт (10 доларів), але вам також доведеться платити комісію брокеру понад це. Ця ціна може становити і 10 доларів при самостійній онлайн-торгівлі, або 50 доларів при повному комплекті послуг. Однак, це ціна, в яку все включено. Ви потрібно буде зіставити онлайн-форекс і конкретну комісію на ф'ючерсному ринку, щоб визначити, яка комісія вище.

3. Обмежений ризик і гарантовані стопи

У торгівлі ф'ючерсами ваш ризик може бути необмеженим. Наприклад, якщо ви думали, що ціни на худобу продовжать змінюватися відповідно до висхідним трендом в грудні 2003, прямо перед виявленням Коров'ячого Сказу в США. Після чого ціни різко впали, перемістивши ліміт вниз не кілька днів поспіль. Ви не змогли б залишити свою позицію і, в результаті, це могло коштувати вам всього вашого капіталу на рахунку. У міру того, як ціна знижувалася, ви повинні були знайти навіть більше грошей, щоб заповнити дефіцит на рахунку.

4. Перенесення позицій

Коли закінчується термін ф'ючерсних контрактів, ви повинні спланувати переміщення своїх угод. Форекс-позиції втрачають силу кожні два дні і ви повинні переміщати кожну угоду просто для того, щоб залишатися в своїй позиції.

5. Робота 24 години на добу

На ф'ючерсному ринку ви обмежені торгівлею протягом декількох годин, коли ринок відкритий в будь-який день. Якщо важливі новини розголошуються в момент, коли ринки закриті, у вас не буде можливості виходу до того, як ринок відкриється знову, тобто, це може статися через кілька годин. Форекс, з іншого боку, ринок цілодобовий. День починається в Нью-Йорку, і не піде за сонцем по всьому світу через Європу, Азію, Австралію і назад в США. Ви можете торгувати в будь-який зручний час з понеділка по п'ятницю.

6. Вільний ринок

Ринок обміну іноземної валюти, ймовірно, є найбільшим ринком в світі, щоденний оборот якого складає 1.4 трильйона доларів. Це в 46 разів більше, ніж обсяг усіх ринків ф'ючерсів разом узятих! На Форексі щодня торгує таку кількість людей, що навіть уряди країн не можуть контролювати ціну власної національної валюти.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99