Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Періоди внутрішньоденної торгівлі Форекс

Автор: Vladislav
08.05.2017 15:29

Професійні трейдери Форекс знають, що кожен сесійний день має свої особливості.

Кожен ринок (Форекс, акцій, облігацій, ф'ючерсів), має свою специфіку і ритм. Так, наприклад, Форекс функціонує 24 години на добу і 5 днів в тиждень, що робить його доступним для трейдерів у всіх часових поясах.

Винятком є ​​вихідні, коли Форекс ринок закритий на 48 годин. Чим довше тимчасової простий, тим менше ймовірність значного впливу його на ціни валют.

Ринок Форекс має 3 основних сесії: сесія в Сіднеї і Токіо, Лондоні і Нью-Йорку, кожна з них має свої особливості (докладніше тут). Торговий день починається в Сіднеї і Токіо. Це означає, що рівні попередніх сесій (в Нью-Йорку) стають історією, іншими словами, торгова сесія в Нью-Йорку завершує торги. Безумовно, вчорашні рівні важливі для ринку, особливо, денний максимум, мінімум і рівні закриття. Але важливо розуміти, що новий торговий день є новим об'єктом, з іншими щоденними характеристиками.

Зауважте, що вас може зацікавити ссылка, яка веде на сторінку з інформацією стосовно стратегій для новачків по бінарних опціонах.

Професійні трейдери Форекс знають, що кожен сесійний день має свої особливості.

Понеділок, як правило, спокійний, хоча прориви рівнів опорів можуть стати проблемою. Вівторок, середа і четвер мають більш сильні рухи.

П'ятниця - менш надійний торговий день, можна зустріти серйозний відкат деяких значущих тенденцій. Волатильність ринку Форекс зменшується в міру наближення до вихідних. Сесії в Токіо і Сіднеї досить спокійні, часто ціна коливається в двох вузьких діапазонах. Це особливо характерно для валютних пар, економіка яких не залежить від азіатського або австралійського регіонів. Так, коливання валютної пари GBP / USD під час азіатської сесії протягом всього року не перевищувало 30 пунктів. Лондонська сесія характерна найбільшою волатильністю, особливо на початку сесії і під час виходу новин.

Слід розуміти, що спреди валютних пар Форекс так само можуть варіюватися в залежності від сесії (і від брокера). Спреди, як правило, вище під час Лондонської сесії, ніж безпосередньо перед Нью-Йоркської. Як правило, ціна зазнає багато злетів і падінь, навіть до початку трендового ринку. Ця нестабільність може бути інтенсивною і часто починається в Лондоні, в свою чергу може серйозно вплинути на Токійську біржу. Тому, новачкам в перші 2 години Лондонській сесії не рекомендується входити в торги.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99