Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Що необхідно знати про Forex

Автор: Vladislav
24.05.2017 16:25

Новачків завжди цікавлять питання, наскільки складно заробити гроші на форексі? Скільки часу потрібно, щоб навчитися заробляти на валютному ринку собі на життя? Про ці та інші питання ми і поговоримо в статті.

У форекса ряд переваг перед іншими фінансовими ринками. Він функціонує цілодобово, хороша ліквідність і інші. Чи означає це, що на цьому ринку найпростіше заробити? Виявляється не так все просто. Дізнатися більше допоможе сайт libertex про фінанси та інвестиції. Тут обговорюється робота брокерських компаній і банківських послуг.

Статистика стверджує, що дев'яносто відсотків початківців трейдерів закінчують свою діяльність на форексі банкрутами. З решти десяти відсотків половина залишається в збитках, і тільки п'ять відсотків вміють постійно заробляти гроші. Якщо придивитися, то і в інших професіях відсоток досягли високих результатів не вище, ніж в торговому ремеслі. Те ж саме спостерігається і в середовищі музикантів, письменників і підприємців.

Ось тепер, коли ми з'ясували, що на форексі не так просто домогтися успіху, з'являється наступне питання. Чому деякої частини трейдерів вдається отримувати прибуток? Який рецепт успіху? Універсальної відповіді не буде. Однозначно можна сказати, що успішні трейдери не йдуть за натовпом, вони думають і діють відмінно від натовпу.

Відмінною рисою успішних трейдерів є, в першу чергу, освіта. Вони дуже добре засвоїли свою роботу і вникають в кожен аспект торгівлі досконально. Кожну свою угоду вони сприймають як черговий урок і роблять з нього правильні висновки. Вони завжди підходять до ринку з обережністю.

У кожного успішного трейдера є своя торгова система. Вони дисципліновані і завжди йдуть своїми правилами, так як знають, що тільки такий шлях веде до успіху.

Основна турбота трейдера - це уникнути втрат капіталу. Якщо не буде грошей на рахунку, то успіху не домогтися точно.

Розумні гравці знайомі з нюансами психології. Вони усвідомлюють, що результат будь-якої угоди може бути як позитивний, так і негативний. Вибір залишається за психологічною поведінкою трейдера.

Виходить, що торгувати на ринку форекс не так-то просто, але цілком реально для кожного. Вище ми вже позначили риси, які відрізняють досвідченого трейдера, професійного гравця. Скільки ж часу потрібно для освоєння всіх цих навичок? У всіх по різному. Кому-то на це буде потрібно все життя, хтось витратить на своє становлення кілька років. Одне очевидно - успішна торгівля вимагає дуже багато часу.

Процес навчання і самовиховання триватиме роками до того моменту, коли прийде довгоочікуваний результат. Для прискорення цього процесу ще раз акцентую увагу на основні аспекти успішної торгівлі: освіта, дисципліна, психологічні аспекти, торговий план.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99