Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Переваги Форекс трейдингу

Автор: Vladislav
29.04.2017 21:15

Нудить від обов'язкового графіка з 9 до 17 п'ять днів на тиждень? Не любите, коли кричить бос, тому що ти не вклалися в термін, причому все це на мінімальну зарплату? Одним з переваг Форекс є те, що вам не доведеться мати справу з будь-якою з цих проблем. Працюючи на Форексі, ви працюєте на себе. У цій статті я збираюся поговорити про переваги торгівлі на Форекс, якими ви зможете скористатися, якщо зможете стати хорошим Форекс-трейдером.

Ви працюєте в той час, коли вам хочеться. Валютний ринок Форекс працює 24 години на добу протягом 5 днів робочого тижня і закритий у вихідні. Перевага торгівлі на ринку Форекс тут зрозуміло, воно дає трейдерам свободу і гнучкість, так як можна вибрати свої робочі години.

Ви можете працювати протягом всього робочого дня або неповний день, якщо у вас є ще якась робота. Ви можете увійти в торгівлю в будь-який момент, так як ринок Форекс ніколи не спить, і ви можете працювати тоді, коли це зручно вам.

Ви - сам собі бос. Ніхто не хоче робити брудну роботу за низьку зарплату. Ніхто не хоче вставати рано вранці і проводити більшу частину свого життя, працюючи на успіх когось іншого. Приємним плюсом торгівлі на Форекс є те, що ви не зобов'язані звітувати ні перед ким.

До речі, дізнатися більше про пресеты форекс ви можете на сайті tradelikeapro.ru просто зараз!

Бути власним босом звичайно здорово, але з цим приходять і свої проблеми. Ви несете відповідальність за все, що ви робите і самі відповідаєте за свої помилки. До торгівлі потрібно ставитися як до бізнесу, так що вам слід мати жорсткий контроль над своїми емоціями і твердий торговий план, щоб дійсно бути собі власним босом.

Ви можете працювати в будь-якій точці світу. Ще однією перевагою торгівлі на ринку Форекс є те, що це можна робити з будь-якої точки світу в будь-який час, поки у вас є підключення до інтернету. Розвиток сучасних технологій та інтернету дійсно змінили можливості Форекс трейдингу. Сучасні ноутбуки та смартфони підтримують торгові додатки, які дають можливість торгувати на ринку Форекс практично в будь-якому точці світу.

Подумайте про це, ви могли б робити гроші, подорожуючи по світу зі свого ноутбука, або здійснювати успішні операції на вашому смартфоні в той час, як ви обідаєте в вашому улюбленому кафе. Ви можете мати повний контроль над своєю торгівлею в будь-який момент. Тепер це свобода!

Ви можете заробляти в будь-якій економічній ситуації. Економіка страждає, безробіття зростає і підприємства закриваються. Компанії переводять свої виробничі лінії в інші країни і скорочують робочі місця.

Погані економічні умови призводять до падіння фінансових ринків. У цей час частина інвесторів і компаній втрачають багато грошей.

Перевагою Форексу є те, що і в цій ситуації тут можна заробляти гроші. Ви можете робити гроші, коли валюта падає. Поганий стан економіки генерує швидко рухається ведмежий ринок. Агресивна спадний рух на графіках дає трейдерам великі можливості зробити великі прибутки.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99