Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як часто потрібно здійснювати операції для успіху на ринку Форекс?

Автор: Vladislav
24.03.2016 21:54

У початківців трейдерів особливою популярністю користується так звана торгівля «інтрадей» - тобто всередині дня. Навіть при майже нерухомому ринку ціни всередині дня постійно здійснюють невеликі коливання - десять пунктів вгору, двадцять пунктів вниз і т.д. Якщо протягом дня постійно відкриватися то на покупку, то на продаж, кажуть, можна непогано «наскальпіровать» навіть при відсутності вираженого тренду. Чим багато новачків і намагаються заробляти ...

Зазвичай розчарування не змушує себе довго чекати. Коли ви в черговий раз відкриваєте позицію, щоб взяти прибуток, як тільки ціна пройде в потрібному напрямку десять пунктів, графік раптом рветься в протилежну сторону - і не на десять пунктів, а на всі сто. І дохід декількох днів згорає, немов його й не бувало!

Ми хотіли б застерегти вас від такої помилки. Не слід думати, що успіх торгівлі прямо пропорційний частоті здійснюваних операцій. Можна здійснювати одну операцію в рік і бути набагато більш успішним трейдером, ніж той, хто робить по п'ять угод щогодини. Про що це ми? Так-так, ми хочемо поговорити з вами про переваги довгострокових позицій на ринку ФОРЕКС!
Спочатку - наочний приклад. У грудні 2009 року курс євро проти долара США (EUR / USD) становив 1.51. До червня 2010-го він, поступово знижуючись, досяг рівня 1.19. Що це означає? Це означає, що людина, що відкрила в грудні 2009-го позицію на продаж євро розміром 0,1 лота (тобто інвестувавши всього 151 долар зі стандартним кредитним плечем 1: 100), в червні отримав би дохід в розмірі 3 200 доларів! Вкладені гроші принесли б йому більше, ніж двадцятикратним віддачу! А якби було вкладено сто п'ятдесят доларів, а 1 500 високоефективних? Тридцять дві тисячі «зелених» за півроку - непоганий дохід, погодьтеся?

Друзі сайту: в інтернет-магазині agrozakaz.com.ua ви можете замовити запасні частини для сільгосптехніки відмінної якості та за низькими цінами.

Але ж цей дохід придбаний вчиненням всього однієї угоди за півроку! Звичайно, прихильник внутрішньоденної торгівлі скаже нам, що він за цей час заробив би набагато більше. Може бути, відповімо ми. І додамо: а може бути, навпаки, не заробив би, а втратив. Адже протягом цього півріччя ціна не рухалася прямолінійно вниз. Часом вона змінювала напрямок і тиждень-другий карабкалась в бичачому напрямку (вгору). В умовах таких корекцій, що йдуть проти основного тренда, працювати дуже ризиковано. І чимало любителів скальпинга втрачають свої депозити, коли тренд раптом різко відновлює основне рух!

Кожен раз, коли ви відкриваєте позицію, ви щось втрачаєте - адже брокер завжди бере з вас плату за вхід в ринок у вигляді спреда. Нехай цей спред - всього лише два-п'ять пунктів. Для довгострокової позиції він абсолютно несуттєвим, а ось для того, хто орієнтується на прибуток всього в десять пунктів, п'ять пунктів - це немало. Зосередившись на внутрішньоденної торгівлі і постійно втрачаючи на спредах, можна взагалі не помітити прекрасну можливість заробітку, яку дає довгострокова тенденція.
Ми радимо всім трейдерам, а особливо початківцям, зосередитися на довгостроковій торгівлі. Вона істотно більш безпечна - якраз те, що потрібно новачкові. А визначити довгостроковий тренд зовсім не важко - досить побудувати просту 65-денну ковзну середню. Вона і покаже вам пануючу довгострокову тенденцію.

Але ж найчастіше тренд на ринку взагалі відсутня! - Скажуть нам. - Кажуть же, що ринок 80% часу проводить у флеті. Як же можна заробляти в таких умовах? ». Шукайте ринок, на якому тренд присутній - тільки й усього. До речі, що стосується пари євро-долар, приклад з якої ми привели, то вона вкрай рідко рухається в бічному напрямку. Зазвичай завжди має місце довгостроковий тренд. Подивіться на графіки - і переконаєтесь!

А якщо ви все-таки відкриваєте короткострокову позицію, майте на увазі, що бажано це робити невеликим лотом і при цьому ретельно страхуватися за допомогою ордера стоп-лосс. Тому як прогнозувати короткострокові руху вкрай важко! Будьте гранично обережні і - хай буде з вами удача! Успішної торгівлі і великих прибутків вам, панове!

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99