Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Типові проблеми розробки 1С:Підприємство. Оцінка технічного завдання

Автор: Vladislav
03.12.2016 22:26

Що необхідно для того, щоб приступити до розробки проекту 1С:Підприємство? Грамотно читаємо технічне завдання.

Технічна підготовленість команди 1С-розробників – це, звичайно, найважливіша складова успіху на шляху успішної реалізації проекту. Однак далеко не єдина. Однією з перших проблем, з якою доводиться стикатися IT-фахівців, є аналіз технічного завдання. Адже дуже важливо зрозуміти, чого насправді хоче замовник, ще до того, як почнеться безпосередня робота над проектом.

Існує кілька способів оцінки технічного завдання, в рамках яких розробник 1С підприємство 8.2 отримує уявлення про проект та про зміни, які необхідно провести. Перший метод – це складання зразкового діапазону робіт. Такий підхід застосовується, якщо точна оцінка на етапі ознайомлення з проектом неможлива. Наприклад, якщо мова йде про доопрацювання проекту 1С, конфігурацію якого вже були внесені істотні модифікації. Багато моменти в 1С-розробки вимагають безпосередньої взаємодії з користувачами, і тоді лише після збору практичної інформації можна приступати до роботи. Такий оціночний підхід дозволяє також розрахувати рамковий бюджет проекту. Якщо фактично його розмір перевищує суму, на яку розраховував замовник, його необхідно поставити до відома, причому якомога швидше.

До речі, вас може зацікавити 1c online - можливість розміщувати 1С в так званій хмарі зі збереженням всіх даних.

Втім, іноді допускається неточна оцінка вартості проекту. Наприклад, в рамках організації відбувається тривалий процес узгодження витрат, однак розмір бюджету проекту необхідно знати вже зараз. В такому випадку розробники можуть обчислити базову вартість аутсорсингу, яка озвучується клієнту. Однак замовнику варто орієнтуватися на додаткові витрати, які можуть виникнути в ході роботи над проектом. Для коректності визначається приблизний діапазон додаткового фінансування, яке може знадобитися.

Найбільш сприятлива ситуація для IT-компаній, які займаються аутсорсингом, – це розробка 1С підприємство по чітко сформульованому технічним завданням. При цьому деякі питання можуть вимагати уточнення, наприклад, способи технічної реалізації завдання і ризики, пов'язані зі складністю розробки. Якщо ж замовник має власний ІТ-відділ, то попереднє узгодження завдання відбувається на професійному рівні: аналізується архітектура наявної системи 1С і змін, що готуються, узгоджується логіка завдання, а підсумковий проект рішення узгоджується з фахівцями фірми.

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99