Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Магазин товарів для спорту та спортивного харчування

Автор: Vladislav
15.12.2016 00:16

Спорт - це спосіб життя. Часто для отримання результатів одних тренувань мало. Для цих цілей було розроблено особливе спортивне харчування, яке включає в себе комплекс біологічно активних добавок, наприклад OMEGA 6. Це кислота, при нестачі якої в організмі виникають різні хімічні і фізичні порушення.

 

Магазин товарів для спорту буде затребуваним завжди. Люди не припиняють займатися спортом, а будь-який вид цієї діяльності вимагає певних вкладень.

Перед тим, як відкрити магазин, слід ретельно вивчити попит. Наприклад, часто люди хочуть придбати глюкозамін. Це один з основних компонент суглобів. Слід звернути на це увагу і додати в асортимент саме даний продукт. При цьому також варто вивчити попит на інші товари, можна тимчасово закупляти невелику кількість нових товарів та аналізувати швидкість їх розпродажу. Це дозволить зрозуміти, який товар краще реалізується і, відповідно, збільшити оборот в бізнесі.

Для прикладу, інтернет-магазин http://terrasport.ua/ реалізовує якісні спортивні товари, які дуже добре себе зарекомендували. А обслуговування магазину на найвищому рівні, тож ви можете не хвилюватися за своє замовлення. Швидка доставка та приємні ціни роблять цей магазин практично унікальним, тож ми наполегливо рекомендуємо завітати на вищезгаданий сайт.

З чого почати?

Перед тим, як почати будь-який бізнес, слід скласти бізнес-план. Для цього потрібно прийняти рішення: хочете ви відкрити один магазин або цілу мережу? Головними факторами для прийняття такого рішення стануть:

  • розміри початкового капіталу;
  • наявність конкурентів;
  • попит споживачів.

Після цього необхідно знайти підходяще приміщення. Воно повинно бути обладнане підсобною і санвузлом. Місцезнаходження магазину повинно визначатися багатьма факторами. Основним з яких стане віддаленість від центру, метро і великих торгових центрів. Іншими словами, чим більше людей в день проходять повз дверей магазину, тим більше шансів зробити свою справу прибутковою. Проте, при правильному маркетинговому підході, розатшування офісного приміщення може нівелюватися. В цьому випадку важливішим є наявність та кількість паркувальних місць та проста інфраструктура, яка не мішатиме потенційному покупцю зорієнтуватися в пошуках вашого магазину.

Слідкуйте за тим, щоб ваш магазин пропонував новинки. Разом з тим не варто відмовлятися від товарів, перевірених часом і які викликають найбільшу довіру з боку покупців.

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99