Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Нерухомість за кордоном

Автор: Vladislav
25.12.2016 15:14

Придбання нерухомості за кордоном сьогодні вже не тільки доля багатіїв, а й простих людей. Більшістю українців в ролі "другого будинку" вибирається елітна нерухомість за кордоном. Будинки і квартири вибирають в основному в теплих краях. Але не тільки суворі і похмурі зими спонукають українців до покупки нерухомості. Найпоширеніші причини - вигідне вкладення грошей, хороші зв'язки з обраної країною в сфері бізнесу, бажання заробити на здачі нерухомості в оренду і так далі.

 

Придбання будинку в Європі - це нова якість життя. Наймоднішою вважається покупка апартаментів у Дубаї або придбання вілли в інших екзотичних країнах. Квартири в центрі Лондона і Парижа дуже дорогі. Причина криється в оптимальному співвідношення ціна-якість і простоті оформлення покупки у власність, а також через розвинену іпотеки.

Особливо перспективні на сьогоднішній день ті країни, які знаходяться на шляху приєднання до Євросоюзу: Чехія, Польща, Болгарія, Естонія. До речі, покупка недвижимости в Болгарии є одним з найпопулярніших напрямків. Вперше українці почали перебиратися в Болгарію три роки тому. З того моменту інтерес до цієї країни тільки збільшувався. Завдяки українцям стали активно скуповуватися будинки в Чехії, ціни там виросли настільки, що навіть самі чехи не можуть купити квартиру. Серед всіх європейських країн в Чехії ціни на нерухомість і рівень життя співвідносяться найбільш оптимально. Однак в стані існує заборона на покупку нерухомості іноземними фіз. особами. Тому спочатку доведеться зареєструвати фірму в Чехії і оформити покупку на неї.

Багатьох цікавить також недвижимость в Греции на островах, адже такий тип нерухомості ніколи не втрачає в ціні і будь-які економічні проблеми Греції практично не відбиваються на ринку нерухомості.

На ринку нерухомості Польщі, також стоїть на шляху вступу до Євросоюзу, спостерігається така ж ситуація, як і в Чехії. Слід зауважити, що чим східніше знаходиться нерухомість, тим ціни на неї нижче. А чим ближче до німецького кордону, тим дорожче.

В Естонії роботи вистачає як ріелторських агентств, так і приватно маклерам. Тому в ціну покупки будинку або квартири, виставлених на продаж, включено маклерські послуги. Ціни на естонську нерухомість ростуть з кожним роком. Причому крім жителів Європи, збільшується кількість покупців серед українців. Вартість закордонної нерухомості, може сильно відрізнятися в межах однієї країни, все залежить від престижного району, його розташування і стан будинку.

А на сайті montehome.com.ua/kvartira ви можете дізнатися більше інформації про нерухомість в Чорногорії, яка зараз лише починає набирати популярність.

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99