Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Переваги і недоліки металевих броньованих дверей

Автор: Vladislav
09.12.2016 00:38

Із зростанням рівня злочинності в країні броньовані металеві двері стають більш популярним товаром. Кожна людина хоче убезпечити своє житло і для цього прагне встановити броньовані двері в свій будинок.

Броньовані двері – це двері металеві, в яких верхній шар броньований, тобто складається з дуже товстого сталевого листа високої міцності. Але чи насправді так ефективна установка броньованих металевих дверей? Чи зможуть броньовані металеві двері захистити ваш будинок від злому і чи завжди доцільно їх встановлювати? Давайте розберемося.

До речі, цены на бронированные двери в Киеве є досить доступні і їх собі може дозволити практично кожен.

Для початку визначимо основні переваги металевих броньованих дверей.

  • По-перше, коли людина встановлює броньовані металеві двері в свій будинок, то він починає почувати себе в безпеці і вважає свій будинок захищеним від грабіжників. В умах покупців склався стереотип, що броньовані металеві двері злочинці не зможуть зламати ніяким чином.
  • По-друге, броньовані двері мають таку конструкцію, яка не деформується і не втрачає форму, забезпечують тепло - та звукоізоляцію. У порівнянні з дерев'яними дверима вони не створять додаткових проблем в експлуатації, тому що броньовані двері не перекосять і будуть продовжувати відмінно функціонувати.
  • По-третє, недосвідчених грабіжників значний зовнішній вигляд броньованих дверей відлякує своєю неприступністю. У народі вважається, що якщо господар встановив броньовані двері, то він не став економити на фурнітурі встановив якісний і надійний замок.
  • І, по-четверте, броньовані двері набагато краще захистить майно і будинок від пожежі, ніж звичайна дерев'яна або металева двері.

Крім перерахованих переваг, броньовані двері мають також низку недоліків. Недоліки броньованих дверей зумовлені якістю дверей, а дотриманням умов, необхідних для її установки.

Самий головний недолік, який зводить нанівець всі переваги металевих броньованих дверей, це ненадійні замки. Дуже часто господарі вважають, що якщо вони встановили броньовані металеві двері, то встановлювати якісні та надійні замки немає сенсу. І це найпоширеніша помилка серед покупців. Тому що, якщо ви встановите простий і дешевий замок на найдорожчу броньовані металеві двері, такі двері буде з легкістю розкрита зловмисниками. І в даному випадку товщина броні не зможе захистити замок від злому, тому що броня захищає двері тільки від вогнепальної зброї, вибуху, пожежі та механічного розтину.

У деяких ситуаціях підвищена зламостійкість броньованих металевих дверей може виявитися головним їх недоліком. Наприклад, якщо господареві такий двері стане погано, і він потребуватиме медичної допомоги, то медики не зможуть самостійно потрапити в квартиру через таку двері. Рятувальникам знадобиться багато часу, щоб розкрити броньовані двері, а кожна додаткова хвилина може коштувати людині життя.

Також установка броньованих дверей без додаткових заходів безпеки (наприклад, відеоспостереження, сигналізації) може залучити неприємності. За логікою зловмисників, якщо господар встановлює броньовані металеві двері, то йому є що приховувати за цими дверима, це і привертає увагу зломщиків.

Таким чином, підвищений рівень безпеки є головним перевагою металевих броньованих дверей перед звичайними дерев'яними або металевими дверима. Вибираючи броньовані двері, зверніть увагу, що загальна товщина сталевих листів повинна бути більше 5-6 мм. Такі двері повинні бути укомплектовані надійним замком і якісною фурнітурою. Ефективність використання металевих броньованих дверей для захисту житла від несанкціонованого проникнення постійно доводиться на практиці, але перед установкою броньованої металевих дверей продумайте все заздалегідь, щоб уникнути потім неприємних сюрпризів.

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99