Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Вибір банку для депозиту

Автор: Vladislav
03.12.2016 22:18

Умови сучасного інвестування пропонують індивідуальним інвесторам та інвестиційним корпораціям широкі можливості у вигляді існуючих сервісів на ринку. Приватний вкладник найчастіше звертається до найбільш поширеного інструменту – розміщення грошей на депозиті в банку. Бо це просто, надійно та швидко і не вимагає великих бюрократичних зусиль.

Протягом радянського періоду звичайні люди намагалися зберігати і примножувати всі свої зароблені кошти в ощадній касі (так називали Ощадбанк СРСР). Пенсіонери і сьогодні залишаються вірними традиції вкладати частину пенсійних коштів на свій рахунок в банку.

Після того, як людина приймає принципове рішення про внесення власних коштів у банки, у неї відразу ж з'являється необхідність безпосереднього вибору банку, що поєднує в своїй пропозиції надійність і вигоду. Тут слід врахувати і величину пропонованих процентних ставок, під які будуть прийматися депозити, і кількісний розвиток філіальної мережі банку, що особливо принципово для людей похилого віку. Також важливо, щоб був надійним банк, а рівень професійної грамотності персоналу опинився на високому рівні.

Сьогодні кожен може застрахувати свій внесок, що позбавляє від ризиків роботи з банківськими депозитами. Слід врахувати, що розмір страховки обмежується сумою 200000 гривень в межах однієї фінансової установи. Вибирати депозит за показниками прибутковості доведеться в індивідуальному порядку. Якщо ми говоримо про українські банки, то діапазон величини процентної ставки, що варіюється в межах 12-20% і залежить від декількох параметрів таких, як величина вкладу, його часовий термін, можливості дострокового зняття відсотків або вкладу цілком і деяких інших.

Для кожного вкладника важливо не просто інвестувати свої кошти в надійний банк, але і вигідно заробити на цьому. Саме тому не варто піддаватися рекламному впливу завідомо нереальних пропозицій заробити в найкоротші терміни 30, 40, 50 і більше відсотків річних. Бо практично у всіх випадках такі банки довго протягнути не можуть і їх закриває НБУ, який за останні кілька років закрив понад сотню банків, які пропонували занадто вигідні умови, при яких взагалі ставилося під сумнів питання про доходи самого банку з таких операцій.

Тож уважно підходьте до вибору фінансової установи, адже від цього залежить безпека ваших коштів!

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99