Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Кредити без початкового внеску

Автор: Vladislav
03.12.2016 22:30

При наданні крупної грошової суми в кредит, одним з невід'ємних умов часто вважається початковий внесок. Звичайно це відноситься до іпотечних кредитів, де перший внесок становить не менше 10% від всієї суми позики. Але найчастіше клієнт не має і ці десять відсотків, а тому виникає питання про відшукуванні кредитора, який здатний надати кредит без будь-якого початкового внеску.

 

Лише кілька років тому програм кредитування без початкового внеску існувало багато. Сьогодні ситуація ускладнилася. Оформити кредит, не залишаючи кредитору внесок можна, але при цьому банки Красноярська виставляють досить жорсткі вимоги, це:

  • велика кількість необхідних документів, у порівнянні зі звичайним кредитом;
  • необхідність поручителя;
  • більш високі доходи позичальника;
  • бездоганна кредитна історія, при цьому, не тільки в банку, де оформляється кредит онлайн украина, але і в інших фінансових установах, що можна підтвердити відповідними документами.

Переваги і недоліки позики без початкового внеску

Оформлення кредиту на велику грошову суму без будь-якого початкового внеску укладає в собі достатньо високий ризик, причому як для кредитора, так і для самого позичальника. З переваг такого кредитування можна виділити лише одне:

позичальникові не треба шукати, або тривалий час збирати гроші на купівлю того чи іншого дорогого об'єкта, який клієнт отримує відразу ж після оформлення договору кредитування, а ще гроші на сплату початкового внеску.

Мінусів, на жаль, набагато більше, це:

  • непростий процес отримання такого кредиту – вимоги до клієнтів набагато вище, у порівнянні з тими, хто віддає перевагу звичайне кредитування;
  • більш великі відсотки – як правило, кредитори прагнуть знижувати ставки за відсотками, щоб утримати своїх позичальників, однак цей вид позики є достатньою мірою ризикованим, а тому ставки за відсотками нерідко перевершують стандартні на певну кількість пунктів, що досить відчутно для платника позики;
  • серйозна переплата – позики без початкового внеску оформляються на більш тривалий період, порівняно зі стандартними, а тому і відсотки платнику необхідно сплачувати трохи довше, а, як наслідок, і більше.

Зверніть увагу, що треба з максимальною обережністю та увагою вивчати питання отримання кредиту на будь-яких умовах. Взяти кредит іноді досить легко, а от про наслідки ніхто не думає. А цілком можливо, що ви свідомо себе втягуєте у кредитну кабаллу на багато років, а це зіпсує вам як мінімум нерви, а як максимум - здоров'я.

 

Читайте статьи по теме

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99